Ali Gök 12 saat önce Paylaş 12 saat önce beyazıda ateş ediyor bu kasanın ha eline sağlık üstat mis gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok emek harcıyorsunuz, ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın Günlük kullanım için 2. bir araç alma imkanım olsaydı, hiç satmazdım benim kocaoğlanı. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İsa Acar yazdı: Çok emek harcıyorsunuz, ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın Günlük kullanım için 2. bir araç alma imkanım olsaydı, hiç satmazdım benim kocaoğlanı. Abi cok keyifli araba , arada bi dert cikariyor ama verdigi keyif hepsini geride birakiyor 😀 Fatih Keskin yazdı: mis gibi gazlanır şimdi onunla ellerine sağlık çok güzel olmuş Abi tam gazlamalarda yakit pompa tesisatindan kaynakli arada al ver yapiyor @Harun Kocaçalışkan sagolsun el atti 2-3 gun duzeldi sonra heniden ayni ildu full motor tesisati bulursam alip aticam arabaya , ne yazikki mondeonun en zayif ildugu konu elektirik tesisati , 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sezgin Yılmaz yazdı: Abi cok keyifli araba , arada bi dert cikariyor ama verdigi keyif hepsini geride birakiyor 😀 Abi tam gazlamalarda yakit pompa tesisatindan kaynakli arada al ver yapiyor @Harun Kocaçalışkan sagolsun el atti 2-3 gun duzeldi sonra heniden ayni ildu full motor tesisati bulursam alip aticam arabaya , ne yazikki mondeonun en zayif ildugu konu elektirik tesisati , 2 ve 4 te tesisat sıkıntısı çok hadi 2 çok eskide ama 4 bu kadar erken sıkıntı çıkarması normal değil Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: evdeki garajda kanal mı var? Evet abi bulgaristan da kendin pisir kendin ye genelde , 80-90 li yillarda ladanin motorunu indirip takamayana ehliyet vermiyorlarmis 😀 saka bi yana ladalar tamir sandigi ve ekipmani ile teslim ediliyormus o donemler cogu koy evinin garaji ya kanallai yada koylerin belirli yerlerinde kanal olan yerler var tamiratini vs orda yapabiliyorsun , gerci o doneme bende yetistim gebzede cogu benzinlikte kanal vardi eskiden oralarda tamirat yapmistik birkac sefer , su anda hic bir benzinlikte kanal vs yok malesef Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şahane işler.Alt takım kaliteli parçalarla profesyonel şekilde sıfırlanmış.Uzun süre gider. Ülkemizde bu parçayı sanayide söktürmeye kalk tornacı tornacı gezdirirler. O da düzgün yapar mı bilinmez.Arka aks ortasında sağlı sollu olan torsiyonlu civatalar ve salıncak takozlarını da değiştirmenizi tavsiye ederim.Ya da arka alt salıncak komple değiştirin. Zamanla takoz kauçukları kopuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts