Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Travelleri alınca corsayı değiştirecek bütçe gitti, ortalama 1 yıl daha bu arabayı kullanacağım, ilk kez bir arabaya bu kadar uzun süre biniyorum, 3 yılımız doldu, 1 yıl daha bizimle. Bayaadır pasta cila atmak istiyordum, bazı kısımlar pembeleşmeye başlamıştı, güzel bi yıkatıp çektim kuzenin tamirhaneye, polisajla girdim yukardan aşşağı jant kapaklarını da çıkarıp atmıştım aylardır öyle geziyordu üşengeçlikten, kapaklarını da taktım. Pasta sonrası bir daha yıkandı, depo fullendi otoparktaki yerini aldı. Ameliyata aldık, yapılacaklar listesi 1 Ön arka tampon boyanacak 2 Yan kapı çıtaları değişecek 3 Farlar parlatılacak ppf kaplanacak, (belki cosmo mercekli far alırım depo marka çifti 10 bin tl) 4 külbütörde terleme var conta değişti bi süre sonra yine terletti, komple külbütör kapağını değiştireceğim. 5 Easytronic şanzıman kalibrasyonu yapılacak 6 Şanzıman robotunun atf yağı değişecek Güncel km 167.000 Bu önceki hali. Buda sonraki hali. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: far işleri çok değiştirir Abi araba ayna gibi de olsa farlar matlaşınca görüntüyü bozuyor, cosmo mercekli alırsam xenonlar hazır. Bi sefer parlattık ppf kaplamadım diye 1 sene geçti yine sarardı. Hemde Merceğe geçince önümüzü daha iyi görürüz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts