İçeriğe Yönlendir

Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream ?

Murat Öngür

Recommended Posts

Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

1.2 ler 2.5 olur hesaplarsan 3.5, bi bakmşsın 5, az gün geçsin 7..... 

şanzımansız günlerden sorunsuz şanzımana gelmek te bir başarı coğrafya adına. sonra planet sistemi öğrenince faturayı da görürüz

Yandex’ten Bing’ten gelenler felan olur not edelim. Fatura denilince; Focus 3.5 Powershift şanzıman onarım bedeli 105 bin indirimli haliyle 240 bin tl cik. Çift kavramalarda maliyet şu an için oldukça yüksek. 

IMG_0167.jpeg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Yandex’ten Bing’ten gelenler felan olur not edelim. Fatura denilince; Focus 3.5 Powershift şanzıman onarım bedeli 105 bin indirimli haliyle 240 bin tl cik. Çift kavramalarda maliyet şu an için oldukça yüksek. 

IMG_0167.jpeg

araba kaç paraydı. 

neyse ben manualden , robotlu manuale geçince çağ atladım. Bir sonraki çağı atlamam için hesapta 250 bin tl olması lazım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

IMG_0167.jpeg

kalite tesadüf değildir maserati olsa x 10 

Koray Demir yazdı:

indirimli haliyle 240 bin tl cik.

vesile ile aynı kalite sanayide ucuza bulunma imkanına paha biçilemez

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

kalite tesadüf değildir maserati olsa x 10 

vesile ile aynı kalite sanayide ucuza bulunma imkanına paha biçilemez

3 yıl/45 bin km aralıklarla periyodik olarak şanzıman yağı değişmezse haliyle bozulur. Sanayinin piri olsam kesin giderdim. Sahi yetkililer neden var ki 😄 Japonya’da araç şasisi yedek parça olarak satılıyormuş bu arada düzeltme doğrultma işlemi yerine söküp yenisini monte ediyorlar. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

neyse ben manualden , robotlu manuale geçince çağ atladım. Bir sonraki çağı atlamam için hesapta 250 bin tl olması lazım.

Yarı otomatikler gerçek manada sıkıntılı aslında yığılma olur, vuruntu yapar, yokuşta saçmalar vites atarken ayağını gazdan çekmek durumunda kalırsın 🆚 . Ama az yakar ve tamiri kolaydır.  Takata hava yastığı için servis geri çağırmaya girmiş miydin bu araçta?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

vuruntu yapar, yokuşta saçmalar vites atarken ayağını gazdan çekmek durumunda kalırsın 🆚 .

yok öyle bişi . Baya baya normal adam gibi gibim sürüyor. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

yok öyle bişi . Baya baya normal adam gibi gibim sürüyor. 

Elinin altındaki araç en iyi araçtır her zaman.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...