Çağlar Bayur 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Sani Gerşon yazdı: 150 ülkede piyasası var. Casita'da beraber yemek yediğimiz arkadaşım bu işi yapıyor. ispanyaya bizim hatıra parasnı mı satıyor , pul kolleksiyonum var? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: ispanyaya bizim hatıra parasnı mı satıyor , pul kolleksiyonum var? Sadece İspanya olsa Pul koleksiyonu 80'lerdeydi. Şimdi iş yapmıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Aşağıdaki açıklamayı okuyunca enteresan yorumlar geliyor “cumhuriyetin” yıldönümünde atatürk kalpaklı..(30 agustos olsa anlarım) eski zeytin dalları yerini köşeliye bırakmış. Daha önce geleneksel olmayan cumhurbaşkanlığı yıldızları gibi bişey gelmiş. Türkiye yüzyılı logosu. https://turkiyeyuzyili.com/kurumsal-kimlik Ayyıldız tepeye alınmış yukarı bakıyor ve en önemlisi haberde TC logosu derken sanırım Türkiye Cumhurbaşkanlığı kastedilmiş. Yahut resimden anlaşılmıyor. En önemlisi de sayı ortalanmamış ama TCumhurbaşkanlığı (TC) yüzyılı amblemi de 50 gibi görülmesine sanki vesile oluyor. Haberde hatıra demiyor adet sayısı da vermiş. yani “aslında sadece türkiye yok bak” gibi mi bir anlam çıkarmalıyız? Yazarların yorumlarını incelemeli. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Şurada eskilerden örnekler; https://www.benimkoleksiyonum.com/turkiye-cumhuriyeti-madeni-paralar Tc yi buldum yazıda söylenen Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Neden Türkiye Cumhur,yeti merkez bankası yazmıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Neden Türkiye Cumhur,yeti merkez bankası yazmıyor? Demir parada olmayabilir. Ama ben beğenmedim pek. 1930-40 ların fontlarını çok beğendim resimleri. Bir de eski 50 kuruşu severdim gümüş olan gelin başı.. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Bu 5 kuruşu ben hatırlamıyorum.. Demekki o kadar eski değilim. Servet hatırlar kesin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu 5 kuruşu ben hatırlamıyorum.. Demekki o kadar eski değilim. Servet hatırlar kesin Servet abi lidyalıların ilk paraları biliyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Servet abi lidyalıların ilk paraları biliyor. O icat etmiş de olabilir. İcat çıkarıp duruyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O icat etmiş de olabilir. İcat çıkarıp duruyor. Unutuyor ama malum tabi 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Kasım 2023 Paylaş 1 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O icat etmiş de olabilir. İcat çıkarıp duruyor. birşeyden de anlamasa zaten... Yorum bağlantısı
Recommended Posts