Servet Aydın 8 Kasım Paylaş 8 Kasım 0-200'ü 7 sn üstü kara taşıtı sevmiim artık ve; kıllı bıyıklı artçı alacağıma motoru yakarım 1 5 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Servet Aydın yazdı: 0-200'ü 7 sn üstü kara taşıtı sevmiim artık ve; kıllı bıyıklı artçı alacağıma motoru yakarım O görüntüyü resimlemek için çok para verecekler var forumda😂 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Doğan Arşiray yazdı: 11 bin olmuş. :P önüme düştü 17 bine de s kasa bakımı varmış 222 kasada Sonra egea ucuz :P 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Doğan Arşiray yazdı: 17bin ve S gayet ucuz yani. Sadece silecek suyunu dolduruyorlarmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Satlık Qasghai Tiguan ve A3 de var.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Tiguan ve A3 de var.. otomatik olmazsa olmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Çağlar Bayur yazdı: otomatik olmazsa olmaz Otomatik Qashqai 4x4 26000'de Sıfır ayarında. 2. bakımı yeni yapıldı. 2.000.000 lira. Bu rakam için son aylardayız. Nissana gelen indirimli son gemi bitmek üzere.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Çağlar Bayur yazdı: otomatik olmazsa olmaz A3 gitti gibi dün sarı siteye ilan verdik bir sürü mesaj yağıyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Otomatik Qashqai 4x4 26000'de Sıfır ayarında. 2. bakımı yeni yapıldı. 2.000.000 lira. Bu rakam için son aylardayız. Nissana gelen indirimli son gemi bitmek üzere.. Bu chery alacak arkadaş bence nissanı alıp geçmeli. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Nissan da esas indirim X-trail Platinium pakette varmış, 2800 sanırım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Ahmet Çankaya yazdı: Nissan da esas indirim X-trail Platinium pakette varmış, 2800 sanırım... Evet güzel fiyatlar var.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Evet güzel fiyatlar var.. distribütörün pazarlama departmanı ile çay içmek isterdim. bi ara eski filoculardan bir tayfa var diye duymuştım ama Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Otomatik Qashqai 4x4 26000'de Sıfır ayarında. 2. bakımı yeni yapıldı. 2.000.000 lira. Bu rakam için son aylardayız. Nissana gelen indirimli son gemi bitmek üzere.. benim arabaya 2200 verdiler yerine ne alacağımızı bilmediğimizden oralı olmadık 3 milyona ne alınır sence Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım Fatih Keskin yazdı: benim arabaya 2200 verdiler yerine ne alacağımızı bilmediğimizden oralı olmadık 3 milyona ne alınır sence Güzel Qashqailer var Bakıma gittiğimde gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Fatih Keskin yazdı: 3 milyona ne alınır sence ppf Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Kasım Paylaş 11 Kasım (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: A3 gitti gibi Buna bi fiyat verecek talip olacaktım,ama Özyürek abimizden geçmedi fiyat Aklımda kaldı:) 11 Kasım tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Fikri Keleş yazdı: Buna bi fiyat verecek talip olacaktım,ama Özyürek açımızdan geçmedi fiyat Aklımda kaldı:) Daha gitmedi ver teklif. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Daha gitmedi ver teklif. Geçti abi Zaten sen ne istiyorsan 200 bin altiydi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Fikri Keleş yazdı: Geçti abi Zaten sen ne istiyorsan 200 bin altiydi ben senin vereceğine göre ayarlarım rakamı 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: ben senin vereceğine göre ayarlarım rakamı Gerçekten 3 araba değiştirdim bu sene her seferinde sizin audi aklımda kaldı Simdi yeni focus aldim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Fikri Keleş yazdı: Gerçekten 3 araba değiştirdim bu sene her seferinde sizin audi aklımda kaldı Simdi yeni focus aldim Teslayı bekleteyim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Teslayı bekleteyim. focusu yeni almış hocam yoksa yeni focus değil yani , 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts