Fikri Keleş 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: focusu yeni almış hocam yoksa yeni focus değil yani , Niye,yakın tarihte tesla focustan ucuz olabilir. Siz bizim işi niye baltalıyorsunuz ki 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Motoru değişecek Qasqai ye müşteri olacam bir türlü konu oraya getirmediniz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: focusu yeni almış hocam yoksa yeni focus değil yani , Makro yapmışsın abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Fikri Keleş yazdı: Niye,yakın tarihte tesla focustan ucuz olabilir. Siz bizim işi niye baltalıyorsunuz ki yok yae durduğu yerde yandı düz yolda spin attı yine de düşmedi piyasası 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun abi. (Keşke benim olsa) . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: . Adrese teslim getirrim. ama beni geri bırakırsın, uçağa falan binemem ben Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Adrese teslim getirrim. ama beni geri bırakırsın, uçağa falan binemem ben renoyu alıp dönecen işte 750 bin bagajda hazır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce İlkay Başaran yazdı: renoyu alıp dönecen işte 750 bin bagajda hazır. Oo reno da mı alıyoruz üste.. iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts