Fikri Keleş 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: focusu yeni almış hocam yoksa yeni focus değil yani , Niye,yakın tarihte tesla focustan ucuz olabilir. Siz bizim işi niye baltalıyorsunuz ki 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Motoru değişecek Qasqai ye müşteri olacam bir türlü konu oraya getirmediniz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: focusu yeni almış hocam yoksa yeni focus değil yani , Makro yapmışsın abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2025 Paylaş 11 Kasım 2025 Fikri Keleş yazdı: Niye,yakın tarihte tesla focustan ucuz olabilir. Siz bizim işi niye baltalıyorsunuz ki yok yae durduğu yerde yandı düz yolda spin attı yine de düşmedi piyasası 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun abi. (Keşke benim olsa) . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: . Adrese teslim getirrim. ama beni geri bırakırsın, uçağa falan binemem ben Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Adrese teslim getirrim. ama beni geri bırakırsın, uçağa falan binemem ben renoyu alıp dönecen işte 750 bin bagajda hazır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: renoyu alıp dönecen işte 750 bin bagajda hazır. Oo reno da mı alıyoruz üste.. iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Oo reno da mı alıyoruz üste.. iyiymiş. Abi qq İlkaya, mg ile de corsayı takasla senin iş çözüldü. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Abi qq İlkaya, mg ile de corsayı takasla senin iş çözüldü. İdeal çözüm. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Abi qq İlkaya, mg ile de corsayı takasla senin iş çözüldü. Emmi para virmem diyor bende ona bi hareket çekiyom döngü bozuluyor İlkay Başaran yazdı: Mındar Petrol istasyonu olan bi yenge fena olmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Abi qq İlkaya, mg ile de corsayı takasla senin iş çözüldü. İlkay ın renoyu sahiplendirmedin, ana ben onu birine yazmıştım Çapraz organ nakli gibi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Abi qq İlkaya, mg ile de corsayı takasla senin iş çözüldü. Valla Ayvalık teslim dedim.. Daha ne diyim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts