Doğan Arşiray Cuma 09:20 Paylaş Cuma 09:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai isteyenler için son çağrı https://shbd.io/s/Y4GNWxXQ tam böyle eski compass sahiplerine uygun aslında! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 11:17 Yazar Paylaş Cuma 11:17 Doğan Arşiray yazdı: tam böyle eski compass sahiplerine uygun aslında! Sarayım mı? Adrese teslim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Almayanın pişman olacağı bir araba idi. Cuma günü biriyle bugün satış almak üzere sözleştik. Cumadan beri 6 kişi o almazsa ben alacağım diye telefon numarası bıraktı. İzmit'liye nasipmiş. Bugün geldi aldı gitti. Güle güle kullansın. 13 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alan satan hayrını görsün, sıra geldi yenisini merak etmeye 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alan hayrini gorsun, Heh simdi Megane etech lastik olcusu nedir? Megane etech gizli ozellik acma 3d paspas aksesuar 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Alan hayrini gorsun, Heh simdi Megane etech lastik olcusu nedir? Megane etech gizli ozellik acma 3d paspas aksesuar Ahahaha. Meganı kullandım bize yetmiyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ahahaha. Meganı kullandım bize yetmiyor O zaman merakli bekleyis. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullansın. Hayırlısı olsun emmi,guzel arabaydı alan hayrını görsün Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlısı olsun, o zaman corsa da bu hafta gider kesin Ne gelecek yerine merak ediyorum. Tesla veya Byd gibi geliyor bana ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: Şarjı da dolu vereceğim hadi iyisin Benden şarj edip araba satmakta ne bileyim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: Şarjı da dolu vereceğim hadi iyisin Al bunu al emmi bunu al Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Benden şarj edip araba satmakta ne bileyim Niye öyle diyorsun li laptopuda senden şarj ediyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Niye öyle diyorsun li laptopuda senden şarj ediyor. Geçen gün ışıldak getirmiş boş priz yok diye laf etti 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, artık şarj istasyonu düşünsün Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi şimdiden. Merakla bekliyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts