Doğan Arşiray Cuma 09:20 Paylaş Cuma 09:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai isteyenler için son çağrı https://shbd.io/s/Y4GNWxXQ tam böyle eski compass sahiplerine uygun aslında! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 11:17 Yazar Paylaş Cuma 11:17 Doğan Arşiray yazdı: tam böyle eski compass sahiplerine uygun aslında! Sarayım mı? Adrese teslim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Almayanın pişman olacağı bir araba idi. Cuma günü biriyle bugün satış almak üzere sözleştik. Cumadan beri 6 kişi o almazsa ben alacağım diye telefon numarası bıraktı. İzmit'liye nasipmiş. Bugün geldi aldı gitti. Güle güle kullansın. 20 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Alan satan hayrını görsün, sıra geldi yenisini merak etmeye 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Alan hayrini gorsun, Heh simdi Megane etech lastik olcusu nedir? Megane etech gizli ozellik acma 3d paspas aksesuar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Alan hayrini gorsun, Heh simdi Megane etech lastik olcusu nedir? Megane etech gizli ozellik acma 3d paspas aksesuar Ahahaha. Meganı kullandım bize yetmiyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ahahaha. Meganı kullandım bize yetmiyor O zaman merakli bekleyis. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullansın. Hayırlısı olsun emmi,guzel arabaydı alan hayrını görsün 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Şarjı da dolu vereceğim hadi iyisin 2 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlısı olsun, o zaman corsa da bu hafta gider kesin Ne gelecek yerine merak ediyorum. Tesla veya Byd gibi geliyor bana ama 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Fatih Keskin yazdı: Şarjı da dolu vereceğim hadi iyisin Benden şarj edip araba satmakta ne bileyim 1 3 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Fatih Keskin yazdı: Şarjı da dolu vereceğim hadi iyisin Al bunu al emmi bunu al 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Benden şarj edip araba satmakta ne bileyim Niye öyle diyorsun li laptopuda senden şarj ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Niye öyle diyorsun li laptopuda senden şarj ediyor. Geçen gün ışıldak getirmiş boş priz yok diye laf etti 11 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun, artık şarj istasyonu düşünsün 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun abi şimdiden. Merakla bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlısı olsun, o zaman corsa da bu hafta gider kesin Ne gelecek yerine merak ediyorum. Tesla veya Byd gibi geliyor bana ama Corsa gitmesi için bazı şartların oluşması bazı şeylerin netlik kazanması gerekiyor. Fikri Keleş yazdı: Atto 3 dür Byd pislik yapmasa kesin atto 3 idi. ama artık değil. Fatih Keskin yazdı: Şarjı da dolu vereceğim hadi iyisin Siyah olmasa alırdım. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Almayanın pişman olacağı bir araba idi. Cuma günü biriyle bugün satış almak üzere sözleştik. Cumadan beri 6 kişi o almazsa ben alacağım diye telefon numarası bıraktı. İzmit'liye nasipmiş. Bugün geldi aldı gitti. Güle güle kullansın. Hayırlı olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Al bi ec5 emmi ya sogutmali koltuklu lacivert gri doseme mis. Emekli Hava yarbay gibi girersin ortama. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun abi. Tam da paramızı hazırlamıştık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun abi. Tam da paramızı hazırlamıştık Tüh geciktin bak. Sinan Akgöl yazdı: Al bi ec5 emmi ya sogutmali koltuklu lacivert gri doseme mis. Emekli Hava yarbay gibi girersin ortama. Mertol şimdilik memnun c5'ten. bende zaten süregelen bir isim aşkı var. Olabilir. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mertol şimdilik memnun c5'ten. bende zaten süregelen bir isim aşkı var. Olabilir. Mertol elektrikli mi aldı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts