Sinan Akgöl 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Mertol elektrikli mi aldı? Grandland gs Mini countryman Simdi ec5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz Yazar Paylaş 29 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Mertol elektrikli mi aldı? Evet elektrikli C5 aldı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Siyah olmasa alırdım. Mat yaptırırız güzel olur Yorum bağlantısı
Osman Ünal 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Mertol şimdilik memnun c5'ten. bende zaten süregelen bir isim aşkı var. Olabilir. Senin alacağın belli zaten, Tesla C5 Grandland İoniq5 ev3 Özellikle ioniq5 şarrj hızı mükemmel. Adam youtuber değil güzelleme yapmıyor gibi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz Yazar Paylaş 29 Temmuz Osman Ünal yazdı: Özellikle ioniq5 şarrj hızı mükemmel. Ben inceledim onu. bayıldım arabaya.. Mimarisi 800 volt. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Sinan Akgöl yazdı: Grandland gs Mini countryman Simdi ec5 Yok eskileri biliyorum, Citroen’i kastettim. Mini’yi sattıktan sonra benzinliye döndü sanmıştım. Mehmet Ozyurek yazdı: Evet elektrikli C5 aldı. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Satılmayan 1.3 benzinli araçlarınız peşin fiyatına 36 ay taksitle alınır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts