Harun Kocaçalışkan 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Taş fırın erkekleri yarının diyetini bugün ödedi di mi arkadaşlar Zam gelir diye 1 yıllık peşin ödedim keh keh. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Tam olarak f1 yolundan giriyorsun.. otoyol çıkışının şehre bağlandığı yolun sonuna dikkat etmek gerekir. Otoban alışkanlığı hızı ile kasiste uçan olabilir (27 ton karpuzla uçmuşluğum var ) 2 Aralık 2023 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Biz highway outlet deyiz şu an canısı Oğuzkan Erışık yazdı: Siz daha uyuyor musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Zafer Bakar yazdı: Biz highway outlet deyiz şu an canısı Geçmişsiniz geri dönün 😁 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Siz daha uyuyor musunuz? arabada montla oturuyorlar. Vay babanın bacağına. Ss aldım kardeşim 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Haşmet Güngör yazdı: mirasçıma "dede elini öpeyim" gibi saygılarını sunabilir. (Yalnız dikkat edin, kızıyor) Hiç üstüme alınmadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts