Çağlar Bayur 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Hafta sonu 3 Aralık Pazar günü mesaim olduğu için gelemeyeceğim face time açarız 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Geleceksen tambur getir diyecektim Tamburu göndersin? Ben tanıdık birinin dükkan adresini verebilirim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Geleceksen tambur getir diyecektim Koca istanbulda tambur kıtlığı mı var otoclubturkiye logolu tambur dağıtalım üyelerimize emmi, yanınca alev şeklinde logomuz çıksın altına Oğuzkan Erışık yazdı: Tamburu göndersin? Ben tanıdık birinin dükkan adresini verebilirim Sen gidecek misin? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Tambur ne tamburi cemil bey plağı yok mu sende? AKM de sergisi var gidelim 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Sen gidecek misin? İnşallah Mehmet Ozyurek yazdı: Tambur ne Çamaşır makinesi tamburu emmi. Zenginlere alev çukuru diye satıyorlar. Öyle diyince belllkki bilirsin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İnşallah Hah giderken tambur götür 🤣 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Hah giderken tambur götür 🤣 Yarım var bende 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 gelirken 2 sosis çıkarayım. Yol uzun. Kaloriferi de açarım. Kurum yakarım. Mis 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kimler geliyor. Bi göreyim. Ankara 6 7 kişi geliyor 2 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ankara 6 7 kişi geliyor Güccük abimi de getirin Tokerlerin. Emre Şimşek yazdı: Koca istanbulda tambur kıtlığı mı var Önemli olan senin gelmen ve gelirken getirmen idi. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Güccük abimi de getirin Tokerlerin. Fotokopi çekecekmiş gelmiyor Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Fotokopi çekecekmiş gelmiyor Fotokopi işini ortağa kitlesin gelsin yahu, Tokersiz toplantı mı olur?? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Cem Işık yazdı: Fotokopi işini ortağa kitlesin gelsin yahu, Tokersiz toplantı mı olur?? Arayın abi beni dinlemedi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Arayın abi beni dinlemedi Yaşlanmış iyice, gelemez o 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Kısmetse ben de geleceğim, Tambur kimde varsa bana da getirsin bitane lütfen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Arkadaşlar, Herkes, sucuğunu ekmeğini getirsin.. Ben oturrum arkadaş diyen sandalyesini taburesini getirsin. Orada üstü kapalı bir kamelya yok. Çeşme ve tuvalet var. Çamurlanmak istemeyen için uygun zemin mevcut, ancak ben oynarım arkadaş diyen yedek ayakkabı vs getirirse iyi olur. Odunu olan getirsin, yakarız. Odun yakmak için tamburu olan getirsin. Tüplü mangalı servet getirecek. yedek tüpü olan birisi getirsin. Odunlu semaveri olan getirsin. çay için başka seçeneğimiz yok.. Neyse piknik işini benden iyi bilen onlarca insan var burada siz neyin gerekli olduğunu iyi bilirsiniz. Hava net olarak yağışsız görünüyor. 19 derece görünüyor. Bulutlu olacak.. Konum olarak biraz yüksekte kalıyor. Bu sebeple üşüdüğümüz anlar olabilir. ona göre bere vs yanınızda olursa iyi olur. Adana : ban iki kilo sucuk getir.. 5 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Ben geliyorum. Tente yok demek ki yaptırmak lazımmış.. Satılık ürünü olanlar getirsin mi? Kermes olacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Ben geliyorum. Tente yok demek ki yaptırmak lazımmış.. Tente kazancıoğlunda var bir tane. getirecek. 1 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Bütün dostlara iyi eğlenceler, katılmak isterdim ama çok uzağım malasef, ölmezssek başka sefere umutla.... 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Ben geliyorum. Tente yok demek ki yaptırmak lazımmış.. Satılık ürünü olanlar getirsin mi? Kermes olacak mı? Kermes ne güzel fikir. Çok satış olmaz ama nadir, bulunmayan şeyler bulunabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts