Önder Özcan 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Kermes ne güzel fikir. Çok satış olmaz ama nadir, bulunmayan şeyler bulunabilir Kermes değil Hermes'tir o. Kermes olsa duramazdın. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Kermes ne güzel fikir. Çok satış olmaz ama nadir, bulunmayan şeyler bulunabilir Herkes kullanmadığı kablo yığınlarını getirsin 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tüplü mangal yetmez o kadar insana. İlave mangal getirin. Ve herkes kendi sucuğunu mu yiyecek yoksa birbirine mi yedirecek🔥🔥 1 11 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Evet arkadaşlar.. tüplü mangal bazen tekleyebiliyormuş.. ayrıca mangal kim getirir. ? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Tüplü mangal yetmez o kadar insana. İlave mangal getirin. Ve herkes kendi sucuğunu mu yiyecek yoksa birbirine mi yedirecek🔥🔥 Patlıcanda kebap edebilir miyiz diye sorsan daha az yanlış analışırdı abi 🍆😂 1 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet arkadaşlar.. tüplü mangal bazen tekleyebiliyormuş.. Bişey mi ima ediyon sen 💀 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 ben ve oğlum (Fatih) beraber geleceğiz gelirken yanımda getireceklerim; - 1 çuval odun - tambur - tente (direkleri yok ancak iki araç arasına veya ağaçların arasına gerdiririz) - odun semaveri - sandalye ve ufak bir masa 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Bişey mi ima ediyon sen 💀 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben ve oğlum (Fatih) beraber geleceğiz gelirken yanımda getireceklerim; - 1 çuval odun - tambur - tente (direkleri yok ancak iki araç arasına veya ağaçların arasına gerdiririz) - odun semaveri - sandalye ve ufak bir masa Süper.. çay şeker bardak kaşık ben getiririm.. Kimde piknik tüpü var.. ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Eğer odun meşe olursa süper pişer sucuklarınız 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Süper.. çay şeker bardak kaşık ben getiririm.. Kimde piknik tüpü var.. ? Bende var getireceğim ama içinde ne kadar gaz var bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: En geç kaça kadar ordasınız Bunu o an bilir Ali.. Hava güzel olur, keyifler güzel olursa uzun kalınır.. Hava bozarsa kahvehaneye geçeriz.. Ama bir an önce dağılmayız. Bu kesin.. işimiz çok 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 ben oğlanla birlikte geleceğim, erken döneriz ama, Ankara ekibi erken döner sanırım, mangal var ama ufak, lazımsa getiririm Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Murat Sürmeli yazdı: ben oğlanla birlikte geleceğim, erken döneriz ama, Ankara ekibi erken döner sanırım, mangal var ama ufak, lazımsa getiririm 6 gibi çıkarız akşam bence yola Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 ☝️☝️ İki kişi geliriz Ekmek + Sucuk + Su Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Kuzey Marmara yoluna çıkış var Galiba mekanın doğru dimi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kuzey Marmara yoluna çıkış var Galiba mekanın doğru dimi var ama gereksiz onun yerine eski otobandan orhanlıdan çıkın. eğer ankaradan ikinci otobandan gelmiyorsanız gereksiz. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: 6 gibi çıkarız akşam bence yola Bakacaaz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kimde piknik tüpü var. lpg siz ev yarım evdir 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: lpg siz ev yarım evdir Benimki kendiliğinden boşalmış.. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benimki kendiliğinden boşalmış.. Yaşlılıkta olabiliyor böyle şeyler. 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kuzey Marmara yoluna çıkış var Galiba mekanın doğru dimi Tam olarak f1 yolundan giriyorsun.. Ancak kuzeye bağlanmadan teme inebiliyorsun.. Yandex zaten teme indiriyor.. Sani Gerşon yazdı: Yaşlılıkta olabiliyor böyle şeyler. Evet tüp eskiydi.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet tüp eskiydi.. @Ersen Tapan çok tüp canlandırmış. Öyle diyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benimki kendiliğinden boşalmış.. detantör üstünde takılı mıydı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: detantör üstünde takılı mıydı Hayır.. takılı değildi. işin ilginci hep bulaşık sıvı izi var tüpün üstünde. çıkış yeri tüpün kendisi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Sembole gelip potansiyel alıcı kovalamayı düşünüyordum. ama mesai 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts