Mehmet Göktürk 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: ejder rölantide gezzer burada Ejderde yukarıyı kollamak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Ejderde yukarıyı kollamak gerekiyor. onu ağaçlar düşünsün ilk yüksek tavan connectler çıktığında kapalı garajdaki yangın söndürme borularına çarpan çok oldu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Normalde mesire alanlarında şunlardan oluyor ama burada yok galiba. Her şey fazla doğal Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Normalde mesire alanlarında şunlardan oluyor ama burada yok galiba. Her şey fazla doğal Var var. Bunlardan var. O kadar da değil 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Arkadaşlar komşumuzda cenaze var. Cenazede bulunmam gerek. Bu nedenle gelemiyorum. Buraya kadar herşey iyi gitmişti 😔 kendimi ayarlamıştım. Mesai işini bile cumadan ayarlamıştım ama nasipte olmayınca birşey yapılamıyor. Sizlere iyi eğlenceler. Ben de gelirken biraz odun ve bağlamayı getirmeyi düşünüyordum. Başka bi buluşmaya kalacak artık. 😔 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Öner Kurukuz yazdı: Arkadaşlar komşumuzda cenaze var. Cenazede bulunmam gerek. Bu nedenle gelemiyorum. Buraya kadar herşey iyi gitmişti 😔 kendimi ayarlamıştım. Mesai işini bile cumadan ayarlamıştım ama nasipte olmayınca birşey yapılamıyor. Sizlere iyi eğlenceler. Ben de gelirken biraz odun ve bağlamayı getirmeyi düşünüyordum. Başka bi buluşmaya kalacak artık. 😔 başınız sağ olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Öner Kurukuz yazdı: Arkadaşlar komşumuzda cenaze var. Cenazede bulunmam gerek. Bu nedenle gelemiyorum. Buraya kadar herşey iyi gitmişti 😔 kendimi ayarlamıştım. Mesai işini bile cumadan ayarlamıştım ama nasipte olmayınca birşey yapılamıyor. Sizlere iyi eğlenceler. Ben de gelirken biraz odun ve bağlamayı getirmeyi düşünüyordum. Başka bi buluşmaya kalacak artık. 😔 Gönüllerimiz bir olsun.. başınız sağ olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Öner Kurukuz yazdı: Arkadaşlar komşumuzda cenaze var. Cenazede bulunmam gerek. Bu nedenle gelemiyorum. Buraya kadar herşey iyi gitmişti 😔 kendimi ayarlamıştım. Mesai işini bile cumadan ayarlamıştım ama nasipte olmayınca birşey yapılamıyor. Sizlere iyi eğlenceler. Ben de gelirken biraz odun ve bağlamayı getirmeyi düşünüyordum. Başka bi buluşmaya kalacak artık. 😔 Başınız sağ olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Normalde mesire alanlarında şunlardan oluyor ama burada yok galiba. Her şey fazla doğal genelde otomobillerde şanzıman da olur ama bazısı sistemsel hallediyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: Yarın kaçta toplanacaksınız Yamulmuyorsam Mehmet abi 12 gibi yazmıştı ama daha erken daha iyi olurdu. Malum tüm metropolü boydan yararak geleceğim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Yamulmuyorsam Mehmet abi 12 gibi yazmıştı ama daha erken daha iyi olurdu. Malum tüm metropolü boydan yararak geleceğim. gizli toplantı saatini ifşalama ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Araç yarına hazır motor toplanacak üstüne boya işi de mi var? kompresör de var mı 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: motor toplanacak üstüne boya işi de mi var? kompresör de var mı 50 lt lik var getireyim mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: motor toplanacak üstüne boya işi de mi var? kompresör de var mı Ayarlarım abi sen nelazim onu de yeter Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ayarlarım abi sen nelazim onu de yeter kaçak inşaat yapacak malzeme var, residans dikelim 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Semaver (4lt kadar su haznesi var ) Odun Sandalye Sucuk Alıp geliyorum 12 gibi orada olurum . 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Taş fırın erkekleri yarının diyetini bugün ödedi di mi arkadaşlar 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Araç yarına hazır Gurbetçi misin mübarek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Taş fırın erkekleri yarının diyetini bugün ödedi di mi arkadaşlar Tüm alie gelinebilir. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 (düzenlendi) Değerli dostlar aranızda olmak isterdim ama bu mevsim dışarıda buluşmalar için yaşım uygun değil. Gönlüm sizinle. Ayrıca beni özleyenler, mirasçıma "dede elini öpeyim" gibi saygılarını sunabilir. (Yalnız dikkat edin, kızıyor) hepinize sevgiler. İyi eğlenceler 2 Aralık 2023 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 6 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Gurbetçi misin mübarek Gurbetten gelecek arkadaşlar eksiklik çekmesin tek amaç o 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Haşmet Güngör yazdı: Değerli dostlar aranızda olmak isterdim ama bu mevsim dışarıda buluşmalar için yaşım uygun değil. Gönlüm sizinle. Ayrıca beni özleyenler, mirasçıma "dede elini öpeyim" gibi saygılarını sunabilir. (Yalnız dikkat edin, kızıyor) hepinize sevgiler. İyi eğlenceler Geçerken alayım diyordum abi , neyse bahar toplantısında inşallah:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts