Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Odunlu semaver olan varsa yardımcı olur. tuzla belediyesi buna sıkıntı çıkarmasın Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Aksilik olmazsa benim vardiyam uyuyor bende gelirim semaver var onuda alırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: tuzla belediyesi buna sıkıntı çıkarmasın mangal yapıyorlar? bilemedim şimdi ama sanmam sahil gibi değildi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Piknik yerinde Semaver yakmaya bir engel olacağını sanmam.. Olanlar getirsin.. Çay şeker bardak kaşık ben getirrim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Bundan talep ediyorum. Uzun zamandır görmediklerim, yeni göreceklerim, isim hafızamın balık kadar oluşu.. Lütfen yani 1 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Arabamı ilk aldığımda buraya gitmiştim. Haftasonu mesailerim olmazsa katıırım. Bu arada Alın size buluşma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Yazar Paylaş 24 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Bundan talep ediyorum. Uzun zamandır görmediklerim, yeni göreceklerim, isim hafızamın balık kadar oluşu.. Lütfen yani Eminin göz yorgun şu an.. kim yapacak onu Ha boşundan bulursak asistat kalemle yazarız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Eminin göz yorgun şu an.. kim yapacak onu Ha boşundan bulursak asistat kalemle yazarız. Yahu boşu yeter. Tanıdığım fotokopici var. Yapsın işte. Şefkatli bi fotokopici. Yapışkana yapsın, montlara yapıştırırız Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Bundan talep ediyorum. Uzun zamandır görmediklerim, yeni göreceklerim, isim hafızamın balık kadar oluşu.. Lütfen yani Mehmet Ozyurek yazdı: Eminin göz yorgun şu an.. kim yapacak onu Ha boşundan bulursak asistat kalemle yazarız. Sani Gerşon yazdı: Yahu boşu yeter. Tanıdığım fotokopici var. Yapsın işte. Şefkatli bi fotokopici. Yapışkana yapsın, montlara yapıştırırız İlkokul çocuğu gibi Gerek yok sanki eski şenliklerdeki gibi 50 kişi mi olacağız. 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Toplanamazsiniz... Cabi gelirse ben gelmem 1 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ertan Çabuk yazdı: Toplanamazsiniz... Cabi gelirse ben gelmem Sen köprüyü geçebiliyo musun abi? Çabi demirbaş yahu, olmadan olmaz Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Cem Işık yazdı: Sen köprüyü geçebiliyo musun abi? Çabi demirbaş yahu, olmadan olmaz Gardaşımla konuşuyorsunuz kanun adamı, dikkatli olalım sonuçları metropol ahalisi için iyi olmaz.. (başta başganınız) 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Gerek yok sanki eski şenliklerdeki gibi 50 kişi mi olacağız. Roller testini hatırlatırım, bayağı kalabalıktık Bi de sürekli yeni üyelerimiz geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Mehmet Göktürk yazdı: mangal yapıyorlar? keyfi çeker neler neler ister yapar da hocam ... serbest mi bilemedim Ertan Çabuk yazdı: Toplanamazsiniz... Cabi gelirse ben gelmem vallaaa de, geceden kamp kurarım o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Emmi @Mehmet Ozyurek Yarın keşif için kaçta orada olacağız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2023 Yazar Paylaş 25 Kasım 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Emmi @Mehmet Ozyurek Yarın keşif için kaçta orada olacağız Yarın okulda 11:30 da veli toplantısı varmış Mehmet. Kaçta biter bilmiyorum. Sana haber vereceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yarın okulda 11:30 da veli toplantısı varmış Mehmet. Kaçta biter bilmiyorum. Sana haber vereceğim. bizim okulda da 13:00 de toplantı var eşim gidecek bizim toplantıya haber bekliyorum o zaman. öğlenden sonra daha iyi. fatihin dershanesi var 13:30 da çıkıyor onu da alır gelirim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ertan Çabuk yazdı: Toplanamazsiniz... Cabi gelirse ben gelmem Anadoludan çıkarma mı yapsak, metropol yiğit görsün. @Kemal Korkmazorganizasyonu sen yap hacı, ortak nokta sensin. 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Anadoludan çıkarma mı yapsak, metropol yiğit görsün. @Kemal Korkmazorganizasyonu sen yap hacı, ortak nokta sensin. Ağır bi çıkarma yapabiliriz 40 ton ile …😂 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2023 Yazar Paylaş 25 Kasım 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Anadoludan çıkarma mı yapsak, metropol yiğit görsün. @Kemal Korkmazorganizasyonu sen yap hacı, ortak nokta sensin. Ooo tekir kasap sucuğu geliyor. iyisinden iki kilo getir bana. Çok yaş olmasın. Kemal Korkmaz yazdı: Ağır bi çıkarma yapabiliriz 40 ton ile …😂 Yük mü aldın. 😅 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 yahu bizim oranın sucuk kültürü yok pek. Bim'den sucuk alıp getirsem olur mu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: yahu bizim oranın sucuk kültürü yok pek. Bim'den sucuk alıp getirsem olur mu. O da bi kültür. elbette. şaka bi yana BİM'in ürünleri birçok yere göre güvenilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo tekir kasap sucuğu geliyor. iyisinden iki kilo getir bana. Çok yaş olmasın. Yük mü aldın. 😅 Ben de isterem ben de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2023 Paylaş 26 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: yahu bizim oranın sucuk kültürü yok pek. Bim'den sucuk alıp getirsem olur mu. dilimlii hazır var Yorum bağlantısı
Recommended Posts