Ali Ozan Yurtsever 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Geçen sene hanımın üniversite değişmesi ufaklığımızın yürümeye ve hareketlenmeye başlaması ile ev değiştirip İzmirde biraz periferde müstakil ev alma niyetine girmiş bulunduk. Tam geçen sen kasım ayı, piyasanın bu kadar olmasa da ev ve araç satışı için kötü olduğu bir dönemde biraz eski evden birazcık şimdiye kadar en severek kullandığım aracım olan 2019 tucson crdi inin fiyatından kırıp müstakil ev isteğimizi yerine getirebildik. İyi ki yapmışız malum fiyatlar çok yükseldi. Değil şimdi aldığımız tarihten 1 ay sonraya kalsak alamayacaktık. Şansımız yaver gitti. Tabi tam 1 yıl önce 250 bin bütçe ile ayağımızı yerden kesecek otomatik bir şey ararken eski model otomatikten çekinmem hanımın sadece otomatik kullanabilmesi ve ne alıyorsan al demesinden yüz bulmam ile 2006 model 200 binde kazasız boyasız değişensiz full orjinal honda jazz aldım fakat manuel . Hanım araçsızlığa 1 yıl sessiz kalabildi. konusunu bile açamadan aynı şekilde jazzı kazasız boyasız şekilde geçen cuma sabah 450 ye satıp öğleden sonrada bu beyaz güvercini aldım. Araç otomatik vites 2012 model comfort plus paket. Comfort ekstradan farklı ilave olarak ESP ve ASR mevcut. 133 bin km bakımlı full orjinal bir araç. Görür görmez çok içime sindi. Mişlen lastik geçen sene takılmış. Öğretme sahibi de iyi biriydi gerçekten. 90 binde kavraması serviste değişmiş. Klasik tek kavrama şanzıman. Vites geçişleri yavaş ve bir tık hissediliyor. Önemsemedim. Toyota ustası güvendiğim bir yer vardı. Hiç korkma en kötü baskı balata maliyeti 10-12 bin tl diğerleri gibi değil dedi. Toyota da genel olarak az sorun ile bilindiğinden aldık bakalım. Çok detaylı foto yok elimde. Detaylı iç temizliğe verdim. Şimdilik İzmir ş.içi yakıt tüketimi sabah sıkışık akşam sakin trafik 5,5 lt. 13 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Güle güle kullanın @Tansu Kalafatoğlu verdi coşkuyu, herkes Toyota ya da en azından Japon alıyor 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Teşekkür ederim. Seviyorum ben de o grubu. Bakımı 10 binde bir olmasa iyi. yılda 3 kez bakıma sokuyorum Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun , kazasız belasız teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Celal Aydın 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fiesta aracımdan sonra geçiş yapmak istediğim, merak ettiğim bir araç. Konforu çok övülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Çok güzel araç bence hemde makyajlı sanırım daha bi tok geldi gözüme. Maşallah güle güle kullanın. Deneyimlerinizi buraya aktarın lütfen ben de hanıma düşünüyorum bu araçtan 1-2 gündür bakınıyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun. Yarı otomatiğini anlatmışsınız. Dizel olarak sorun çıkarıyor mu? Toyota forumda arada görüyorum ama hiç okumuyorum 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun.Zamanında yapılan hamleler hayat kurtarıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 @Sani Gerşon japonların bana alevli malevli bi hediye vermesi lazım 1 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun inşallah Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı uğur olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Kaça aldınız özel değilse 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sani Gerşon japonların bana alevli malevli bi hediye vermesi lazım Tanıdıklarım var, bi görüşeyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sani Gerşon japonların bana alevli malevli bi hediye vermesi lazım Az kaldı pazara alev işi bende 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Tanıdıklarım var, bi görüşeyim. Gözleri çekik di mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Celal Aydın yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fiesta aracımdan sonra geçiş yapmak istediğim, merak ettiğim bir araç. Konforu çok övülüyor. ilk izlenimim olumlu yönde zamanla bilgi paylaşımı yaparım. Hasan Sancak yazdı: Çok güzel araç bence hemde makyajlı sanırım daha bi tok geldi gözüme. Maşallah güle güle kullanın. Deneyimlerinizi buraya aktarın lütfen ben de hanıma düşünüyorum bu araçtan 1-2 gündür bakınıyorum. Evet makyajlı kasa. aktaracağım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Yarı otomatiğini anlatmışsınız. Dizel olarak sorun çıkarıyor mu? Toyota forumda arada görüyorum ama hiç okumuyorum bunlarda yağ eksiltme sorunu kronik olarak duymuştum. usta ile görüştüğümde çok büyük kısmı garantiden halledildi demişti. ben aracı aldığımda son yağ bakımı 10 bin km önce yapılmıştı baktım bir eksilme göremedim. onun dışında sorunsuz araçlar olarak konuşuluyor. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Kaça aldınız özel değilse teşekkürler 660 a aldım. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin çok teşekkür ederim Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğur olsun güle güle kullanın teşekkür ediyorum Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun inşallah Allah kaza bela vermesin sağolunuz. Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun.Zamanında yapılan hamleler hayat kurtarıyor öyle oldu gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gözleri çekik di mi Tabi, orjinal. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Tabi, orjinal. sanayide çekilmiş istemem 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Güzel araç, içi de geniştir, hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 otomatik debriyaj gibi adlandırırısak km ler geçtikçe çekinecek hiçbir yanı olmayan bir düzenek, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: otomatik debriyaj gibi adlandırırısak km ler geçtikçe çekinecek hiçbir yanı olmayan bir düzenek, hayırlı olsun iş yerinde arkadaş tek kavrama al, hepsi yapılıyor diyorum. Diğer arkadaş alma diyor. Teyzesinde ve kuzeninde varmış zamanında. 3 ayda bir servise gidermiş. Yapılırmış. Dikiş tutmazmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yapılırmış. Dikiş tutmazmış tutmaz, yapılamamışsa tutmaz.... otokoçta hidrolik havasını almayı öğrettik kendi cihazlarında, tabii tutmaz. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun ? Astra alma arifesinde comfort extra paket (gögüs rengi krem) cok kovaladım ama denk getirememistim.. Hala dönüp baktıgım bir aractır.. Tekrar gülerek kullanın kazasız belasız olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts