İçeriğe Yönlendir

Yeni aracımız 2012 Auris D-4D

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Geçen sene hanımın üniversite değişmesi ufaklığımızın yürümeye ve hareketlenmeye başlaması ile ev değiştirip İzmirde biraz periferde müstakil ev alma niyetine girmiş bulunduk. Tam geçen sen kasım ayı, piyasanın bu kadar olmasa da ev ve araç satışı için kötü olduğu bir dönemde biraz eski evden birazcık şimdiye kadar en severek kullandığım aracım olan 2019 tucson crdi inin fiyatından kırıp müstakil ev isteğimizi yerine getirebildik. İyi ki yapmışız malum fiyatlar çok yükseldi. Değil şimdi aldığımız tarihten 1 ay sonraya kalsak alamayacaktık. Şansımız yaver gitti. Tabi tam 1 yıl önce 250 bin bütçe ile ayağımızı yerden kesecek otomatik bir şey ararken eski model otomatikten çekinmem hanımın sadece otomatik kullanabilmesi ve ne alıyorsan al demesinden yüz bulmam ile 2006 model 200 binde kazasız boyasız değişensiz full orjinal honda jazz aldım fakat manuel :D. Hanım araçsızlığa 1 yıl sessiz kalabildi. konusunu bile açamadan aynı şekilde jazzı kazasız boyasız şekilde geçen cuma sabah 450 ye satıp öğleden sonrada bu beyaz güvercini aldım. 

Araç otomatik vites 2012 model comfort plus paket. Comfort ekstradan farklı ilave olarak ESP ve ASR mevcut. 133 bin km bakımlı full orjinal bir araç. Görür görmez çok içime sindi. Mişlen lastik geçen sene takılmış. Öğretme sahibi de iyi biriydi gerçekten. 90 binde kavraması serviste değişmiş.  Klasik tek kavrama şanzıman. Vites geçişleri yavaş ve bir tık hissediliyor. Önemsemedim. Toyota ustası güvendiğim bir yer vardı. Hiç korkma en kötü baskı balata maliyeti 10-12 bin tl diğerleri gibi değil dedi. Toyota da genel olarak az sorun ile bilindiğinden aldık bakalım. Çok detaylı foto yok elimde. Detaylı iç temizliğe verdim. Şimdilik İzmir ş.içi yakıt tüketimi sabah sıkışık akşam sakin trafik 5,5 lt. 

WhatsApp Image 2023-11-21 at 17.45.39.jpeg

WhatsApp Image 2023-11-26 at 17.06.25.jpeg

WhatsApp Image 2023-11-21 at 17.35.01 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-11-21 at 17.35.01.jpeg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Teşekkür ederim. Seviyorum ben de o grubu. Bakımı 10 binde bir olmasa iyi. yılda 3 kez bakıma sokuyorum :)

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever
Fatih Evcin yazdı:

hayırlı olsun , kazasız belasız:nazar:

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fiesta aracımdan sonra geçiş yapmak istediğim, merak ettiğim bir araç. Konforu çok övülüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Çok güzel araç bence hemde makyajlı sanırım daha bi tok geldi gözüme. Maşallah güle güle kullanın. Deneyimlerinizi buraya aktarın lütfen ben de hanıma düşünüyorum bu araçtan 1-2 gündür bakınıyorum.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlı olsun. Yarı otomatiğini anlatmışsınız. Dizel olarak sorun çıkarıyor mu? Toyota forumda arada görüyorum ama hiç okumuyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Hayırlı olsun.Zamanında yapılan hamleler hayat kurtarıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

Kaça aldınız özel değilse

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

@Sani Gerşon japonların bana alevli malevli bi hediye vermesi lazım :) 

Tanıdıklarım var, bi görüşeyim.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

@Sani Gerşon japonların bana alevli malevli bi hediye vermesi lazım :) 

Az kaldı pazara alev işi bende

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Tanıdıklarım var, bi görüşeyim.

Gözleri çekik di mi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever
Celal Aydın yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fiesta aracımdan sonra geçiş yapmak istediğim, merak ettiğim bir araç. Konforu çok övülüyor. 

ilk izlenimim olumlu yönde zamanla bilgi paylaşımı yaparım. 

Hasan Sancak yazdı:

Çok güzel araç bence hemde makyajlı sanırım daha bi tok geldi gözüme. Maşallah güle güle kullanın. Deneyimlerinizi buraya aktarın lütfen ben de hanıma düşünüyorum bu araçtan 1-2 gündür bakınıyorum.

Evet makyajlı kasa. aktaracağım.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hayırlı olsun. Yarı otomatiğini anlatmışsınız. Dizel olarak sorun çıkarıyor mu? Toyota forumda arada görüyorum ama hiç okumuyorum 

bunlarda yağ eksiltme sorunu kronik olarak duymuştum. usta ile görüştüğümde çok büyük kısmı garantiden halledildi demişti. ben aracı aldığımda son yağ bakımı 10 bin km önce yapılmıştı baktım bir eksilme göremedim. onun dışında sorunsuz araçlar olarak konuşuluyor.

Alptuğ Özcan yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

Kaça aldınız özel değilse

teşekkürler 660 a aldım. 

Tamer Olcay Çiçek yazdı:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 

çok teşekkür ederim

Selçuk Bakış yazdı:

Hayırlı uğur olsun güle güle kullanın

teşekkür ediyorum

Talha Bilgi yazdı:

Hayırlı olsun inşallah Allah kaza bela vermesin

sağolunuz.

Fikri Keleş yazdı:

Hayırlı olsun.Zamanında yapılan hamleler hayat kurtarıyor

öyle oldu gerçekten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Gözleri çekik di mi

Tabi, orjinal.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Tabi, orjinal.

sanayide çekilmiş istemem :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: otomatik debriyaj gibi adlandırırısak km ler geçtikçe çekinecek hiçbir yanı olmayan bir düzenek, hayırlı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: otomatik debriyaj gibi adlandırırısak km ler geçtikçe çekinecek hiçbir yanı olmayan bir düzenek, hayırlı olsun

iş yerinde arkadaş tek kavrama al, hepsi yapılıyor diyorum. Diğer arkadaş alma diyor. Teyzesinde ve kuzeninde varmış zamanında. 3 ayda bir servise gidermiş. Yapılırmış. Dikiş tutmazmış

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yapılırmış. Dikiş tutmazmış

tutmaz, yapılamamışsa tutmaz.... otokoçta hidrolik havasını almayı öğrettik kendi cihazlarında, tabii tutmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Hayırlı olsun ? Astra alma arifesinde comfort extra paket (gögüs rengi krem) cok kovaladım ama denk getirememistim.. Hala dönüp baktıgım bir aractır.. Tekrar gülerek kullanın kazasız belasız olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...