Recep Yavuz 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz sürüşler... 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 hayırlı olsun, 2006 aralıkta 2007 corolla dizel mmt aldık halen bizde 270 bine dayandı ağır bakımı yok japon öylebi zincir koymuşki değişmiyor anca motor yapılırsa değişiyor, tek sıkıntı mmt şanzıman onada alışırsınız biraz uzun sürer alışması ama alışırsınız. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle kullanın. çok teşekkür ederim İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın sağolunuz Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun, 2006 aralıkta 2007 corolla dizel mmt aldık halen bizde 270 bine dayandı ağır bakımı yok japon öylebi zincir koymuşki değişmiyor anca motor yapılırsa değişiyor, tek sıkıntı mmt şanzıman onada alışırsınız biraz uzun sürer alışması ama alışırsınız. Evet zaten o motivasyonla aldım. baktırdığım ustaya km 133 bin deyince hiç bir şey bu araç için dedi. daha önce I-shift kullandım honda, araya reno hyundai çift kavramalar girdi ama alışırım buna. başımı ağrıtmasın yeter diye düşündüm. Aynen bagajdan çalmışlar biraz iç hacmine ama bana da geniş geldi içi. Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun ? Astra alma arifesinde comfort extra paket (gögüs rengi krem) cok kovaladım ama denk getirememistim.. Hala dönüp baktıgım bir aractır.. Tekrar gülerek kullanın kazasız belasız olsun.. bej olan çook güzel görünüyor gerçekten. ben de denk getirmek isterdim ama bakımlı full orjinal baskı balata değişmişi bulunca iç döşeme arka planda kaldı. Recep Yavuz yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz sürüşler... çok sağolun Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Aralık 2023 Yazar Paylaş 8 Aralık 2023 (düzenlendi) Honda ve toyotalarda ki kronik mesele direksiyon derisinin leş olması. Yıllandıkça güzelleşmesi ve parlaması gerekirken pul pul pütürlü bir hale geliyor. bizim aracın ki de fena değildi ama elime pütür pütür geliyordu. İzmir Çiğli de bir yer iyi iş çıkardı bence. öncesi-sonrası aşağıda. Eski deriyi söküp yaptılar. bir de sökmeden üstüne yaptıkları bir işlem var onda kalın olur diye istemedim. ilk foto bitmiş yeni hali. Son iki foto eski hali 8 Aralık 2023 tarihinde Ali Ozan Yurtsever tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Aralık 2023 Yazar Paylaş 8 Aralık 2023 Bu arada yaklaşık 2000 kmdir aktif kullanıyorum. Bugüne kadar ki izlenim kapı sesi gerçekten çok tok. sanki üst sınıf araç kapısı kapatıyorsunuz. Vites geçişleri hissediliyor hafif. rahatsız edecek boyutta değil ama 1 den 2 ye biraz yüksek devirde vites atıyor 2300-2500 devirde. otoyolda düzlükte de 6. vitese atmak için yine 2500 devirlere çıkmayı bekliyor. kulaklıkla atmaya çalışıyorum bazen devrini almadığını düşündüğü için atmıyor. düz yol 5. vites ile 110 a gelene kadar yaklaşık 2500 civarı 6 ya atmıyor. Atsa çok rahat toparlar aslında, rampada 1-2 kararsızlığını yaşıyor 1 den atıyor 2 ye toparlamıyor 1 e düşüyor falan. özellikle dik rampada kalkışlarda ya da giderken manuel mod daha verimli olacak neyse mesele değil kulakçıklar olması büyük avantaj sabah sıkış trafik akşam rahat trafik olmak üzere günde 80 km yol yapıyorum. bunun 25-30km sıkışık trafik diyebiliriz. şu an ort yakıt tüketimi 5,3. yol tutuşu da ilk izlenim iyi biraz zorladım esp açmadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts