Çağlar Bayur 31 Mayıs 2024 Paylaş 31 Mayıs 2024 lpg de buji tırnak aralığı ile oynanabilir, ancak normalde yapmamalı tabi, lpg enjketörler kütük tip birleşik mi? Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık 31 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: lpg de buji tırnak aralığı ile oynanabilir, ancak normalde yapmamalı tabi, lpg enjketörler kütük tip birleşik mi? Kütük mi oluyor bilmiyorum ama cangas marka. ngk marka buji yansanayi oldugu için sıkıntı cıkartır mı? Dedigin gibi yapıp buji tirnaklarini ayarlatacagim sonucu bildirim Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık 2 Haziran 2024 Yazar Paylaş 2 Haziran 2024 Çağlar Bayur yazdı: neden yansanayi alında? Yan sanayi tabiri biraz yanlış oldu galiba orijinal ngk ama fomoco olmadigi icin tekleme yapabilir mi diye düşündüm, Bir de söyle bir durum var ışıklara gelince durduğumda ayagim hala debriyajdayken motorda devir ibresi 500 600lara düşüyor ve sonra hemen yerine geliyor, bir kerelik bir düşüş sonra stabile bağlıyor araba tabi bu dediğim olay farklı zamanlarda üç kere sadece lpgde oldu, bu problem neyden kaynaklanabilir? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2024 Paylaş 2 Haziran 2024 Abdullah Akbıyık yazdı: motorda devir ibresi 500 600lara düşüyor ve sonra hemen yerine geliyor, bir kerelik bir düşüş sonra stabile bağlıyor a rölanti valfinin tam zinde olmaması olabilir genel yaşlılık belirtisi olabilir, eme manifoldunun kontrolsüz hava emişi olabilir ufak şeyler birleşip yapabilir Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Haziran 2024 Paylaş 3 Haziran 2024 Benzinde gayet randımanlı lpg de ivmelenirken tekleme yapıyorsa bujilerden de olmayabilir belki. Bujilere de güvenilmiyor artık. Nerdeyse bana üst kapak açtıracaktı. Tamircin silindirlerin ateşleme düzenine baksın. Kompresyonda bunlar belli olmuyor. Benim bujilerin bozuk olduğu o zaman ortaya çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts