Ebrar Tüfek 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Hanımın üniversite diplomasını almaya orduya gittik, yolda aklıma geldi bu sefer basmayacam bakalım kaç yakacak diye, yol bitti kendi tüketim rekorumu kırdım, burda asıl amaç kaç lt yakar değil bu kadar yolu nasıl basmadan hızlanmadan sakin gelebildim bunu denemekti. Can sıkıntısından havale geçirdim orası ayrı mesele. Boş Ağırlık 1600 kg, 5 kişiyiz toplam ağırlık 390 kg+ 82 lt mazot toplam ağırlık 2072 kg. Motor verileri 2.0 jtd( Partner Adventure kasa ile aynı 2.0hdi) piyasa adı ile multijetlerin dedesi 94 hp 5. vites 2200 dd 100 kmh sabit hız, farlar kalorifer sürekli açık, Km: 408.xxx 15 inch Kar lastiği ve lastik basıncı 30 psi. Yakıt: Bp eurosuz ultimatesiz düz mazot, kırsal olarak tabir edilen. Aynı ağırlık ile, yakıtı kokluyor şeklinde nam salmış 1.3 mjet bu kadar düşük yakamazdı, kullandım biliyorum. Googledan gelenlere bilgi olsun zira bu araçla alakalı çok bir içerik yok. 18.54*390x100 = 4.75 Fındık motorlu kibritli çakmaklı arabalara selam olsun, 4.7 lt yakarken kaloriferin sıcaklığı ile püfür püfür uykum geldi vallahi, pardon 4.75 10 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Boş ağırlık genellikle 1 yetişkin sürücü (75 kg) + %90 dolu depo ağırlığı dahil olarak baz alınır. Yine de güzel değerler araç yakmıyor mazot pahalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 Ebrar Tüfek yazdı: 15 inch Kar lastiği bunun orjinal ebadı neydi şimdiki ebat nedir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2023 Paylaş 30 Kasım 2023 2 ton ağırlıkla o hızda, sahil yokunda 3,8 yakıyorum ama şehir içinde kapışalım. Bol trafikli 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton ağırlıkla o hızda, sahil yokunda 3,8 yakıyorum ama şehir içinde kapışalım. Bol trafikli Ama ısınamıyorsun o kadar yakarken Hem de senden az mtv ödüyor 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ama ısınamıyorsun o kadar yakarken Hem de senden az mtv ödüyor Son heves bükücü? 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ama ısınamıyorsun o kadar yakarken Hem de senden az mtv ödüyor senle uzun yola çıkalım. İkimiz. Bakalım ısınıyor muyuz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: senle uzun yola çıkalım. İkimiz. Bakalım ısınıyor muyuz Aynı arabada çıkmam ben senle uzun yola 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: senle uzun yola çıkalım. İkimiz. Bakalım ısınıyor muyuz Oğuzkan Erışık yazdı: Aynı arabada çıkmam ben senle uzun yola Aklıma bir fıkra geldi. Isınmak için yapıyorsan tamam da... 9 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Hanımın üniversite diplomasını almaya orduya gittik, yolda aklıma geldi bu sefer basmayacam bakalım kaç yakacak diye, yol bitti kendi tüketim rekorumu kırdım, burda asıl amaç kaç lt yakar değil bu kadar yolu nasıl basmadan hızlanmadan sakin gelebildim bunu denemekti. Can sıkıntısından havale geçirdim orası ayrı mesele. Boş Ağırlık 1600 kg, 5 kişiyiz toplam ağırlık 390 kg+ 82 lt mazot toplam ağırlık 2072 kg. Motor verileri 2.0 jtd( Partner Adventure kasa ile aynı 2.0hdi) piyasa adı ile multijetlerin dedesi 94 hp 5. vites 2200 dd 100 kmh sabit hız, farlar kalorifer sürekli açık, Km: 408.xxx 15 inch Kar lastiği ve lastik basıncı 30 psi. Yakıt: Bp eurosuz ultimatesiz düz mazot, kırsal olarak tabir edilen. Aynı ağırlık ile, yakıtı kokluyor şeklinde nam salmış 1.3 mjet bu kadar düşük yakamazdı, kullandım biliyorum. Googledan gelenlere bilgi olsun zira bu araçla alakalı çok bir içerik yok. 18.54*390x100 = 4.75 Fındık motorlu kibritli çakmaklı arabalara selam olsun, 4.7 lt yakarken kaloriferin sıcaklığı ile püfür püfür uykum geldi vallahi, pardon 4.75 bununla hibrit sahipleri odaklı mal çekeceksin istoç tan... mesela termofor olur battaniye efendimesöyleyeyim sıcak su matarası olur, olur yani. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton ağırlıkla o hızda, sahil yokunda 3,8 yakıyorum ama şehir içinde kapışalım. Bol trafikli hissettirdiği mi 2 ton? 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton ağırlıkla o hızda, sahil yokunda 3,8 yakıyorum ama şehir içinde kapışalım. Bol trafikli Bu cimri kibrit sahipleri sayesinde arabanın adı ısınmayan arabaya çıktı. Şu kaloriferi açsan yarım litre fazla yaksan olmaz mıydı? Hayır gugılan gelenler ciddiye alacak, araba hakikaten ısınmıyor sanacak Oğuzkan Erışık yazdı: Ama ısınamıyorsun o kadar yakarken Hem de senden az mtv ödüyor Öyle bakarsan senden de az mtv ödüyor Hakikaten ne olacak bu mtv? Yine 4 kere mi şeetcez? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tuzla’ya gelirken kaloriferden max kaç derede sıcak verebiliyor videosu çekeceğim Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton ağırlıkla o hızda, sahil yokunda 3,8 yakıyorum ama şehir içinde kapışalım. Bol trafikli 2001 model euro -973 motorlu dizel kamyonet araba ile sizin über kibritin yakıt tüketim farkı sadece 0.95 lt öyle mi güzelmiş Tansu Kalafatoğlu yazdı: senle uzun yola çıkalım. İkimiz. Bakalım ısınıyor muyuz ön tampona şarküteri ürünü takmayacaksak olur Murat Sahın yazdı: Hayır gugılan gelenler ciddiye alacak, araba hakikaten ısınmıyor sanacak valla ilk başta bende öyle sandım, hatta Tansu abinin konuya yazmıştım Murat Sahın yazdı: Öyle bakarsan senden de az mtv ödüyor Hakikaten ne olacak bu mtv? Yine 4 kere mi şeetcez? Benim arabanın bandrolu 520 miydi neydi @Tansu Kalafatoğlu abi 8 bin falan diyor mtv doğru mu gördüm, 3 full depo parası 6 ayda bir, muazzammış, 1.5 aylık yakıt param bu benim. heleki arabanın kıçı soğumuyor normal bi sürücüden çok daha fazla kullanıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: 2001 model euro -973 motorlu dizel kamyonet araba ile sizin über kibritin yakıt tüketim farkı sadece 0.95 lt öyle mi güzelmiş ön tampona şarküteri ürünü takmayacaksak olur valla ilk başta bende öyle sandım, hatta Tansu abinin konuya yazmıştım Benim arabanın bandrolu 520 miydi neydi @Tansu Kalafatoğlu abi 8 bin falan diyor mtv doğru mu gördüm, 3 full depo parası 6 ayda bir, muazzammış, 1.5 aylık yakıt param bu benim. heleki arabanın kıçı soğumuyor normal bi sürücüden çok daha fazla kullanıyoruz farkındaysan bu başlığı sadece uzun yol sakin sürüşte açabildin ama. her her gün açabiliyorum. Onu da hesaplaman lazım mtv 5600 yıllık 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Benzer tüketimi, 2 tonun üzerindeki, 2,2 lt. 197 ps. 450 nm/tork, 6 ileri tam otomatik (yelkenli/planörlü, uaçarı/kaçarlı, atarlı/tutarlı) şanzıman ve 4x4 ile pompa ölçümü ile birebir bazen de, eksi yöne 0,1 lt yol bilgisayarı verisi alıyorum. Hatta, deposuna giren yakıta para vermediğim 2,0 lt dizel/hybrid' den bile az yakıyor . Tabi bunlar daimi kullanım için uygun değil. Hem sabır gerektiriyor hem de, uzun vadede dizel araçta sıkıntı. Dur kalk trafiğe gelince işler değişiyor. Corolla Hybrid forever Çaktırmadan 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Tabi bunlar daimi kullanım için uygun değil. Konsept araç mı bunlar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Benzer tüketimi, 2 tonun üzerindeki, 2,2 lt. 197 ps. 450 nm/tork, 6 ileri tam otomatik (yelkenli/planörlü, uaçarı/kaçarlı, atarlı/tutarlı) şanzıman ve 4x4 ile pompa ölçümü ile birebir bazen de, eksi yöne 0,1 lt yol bilgisayarı verisi alıyorum. Hatta, deposuna giren yakıta para vermediğim 2,0 lt dizel/hybrid' den bile az yakıyor . Tabi bunlar daimi kullanım için uygun değil. Hem sabır gerektiriyor hem de, uzun vadede dizel araçta sıkıntı. Dur kalk trafiğe gelince işler değişiyor. Corolla Hybrid forever Çaktırmadan Zamanında alamadık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tuzla’ya gelirken kaloriferden max kaç derede sıcak verebiliyor videosu çekeceğim tişört ile selfie? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: tişört ile selfie? para etmiyor. Yutub’dan izleriz şu dizel hibriti merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 her kiprit birgün diesel olacak, bujili bobinli felan nereye kadar prd yoksa bobin de mi yok 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: farkındaysan bu başlığı sadece uzun yol sakin sürüşte açabildin ama. her her gün açabiliyorum. Onu da hesaplaman lazım mtv 5600 yıllık neyy 5.600 mü muayene esnasında ateşli meyve tabağı da geliyor mu (Üstteki mesajına cevap veremiyorum işime gelen yerden vurayım bari ) 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: neyy 5.600 mü muayene esnasında ateşli meyve tabağı da geliyor mu (Üstteki mesajına cevap veremiyorum işime gelen yerden vurayım bari ) Ateşli sıcak her şeye varım Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ateşli sıcak her şeye varım Nefes alsın yeter ateşlendirme işini biz hallederiz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts