Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Sabah önüme geçti. Egzoz şelale olmuş vücudunun yarısını yola bıraktı. 2 kere yaptı. Peşinden gittim ama sonradan yapmadı. bu ne ola 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 video sadece linki bilenler tarafından görülüyor. Aracın plakasını bulanıklaştıracağım da tam beceremedim. Burada merakımdan soruyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 @Sani Gerşon bu kadar yoğuşma nasıl olur. Motor sıcak egzoz sıcak. Şu iki durumda 250ml sıcı attı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Turbo benzinlilerde oluyor. Genelde kısa mesafe kullanıyorsa dahada çok birikiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Yeni araçlarda artık son susturucuya altta delik yapıyorlar. Oradan tahliye oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sani Gerşon bu kadar yoğuşma nasıl olur. Motor sıcak egzoz sıcak. Şu iki durumda 250ml sıcı attı Şöyle oluyor, su buharı yoğunlaşıyor soğuk metal yüzeyde. Su formuna geçiyor. Sonra gaza basınca egzoz basıncı ile atılıyor dışarı. Videodaki aracın egzozu henüz ısınmamış Olduğu yerde çalıştırırsan bir süre buhar atar egzoz ısındıkça azalır azalır sonra kesilir. O kadar buharı nereden bulup nerede yoğunlaştırıyor bilmiyorum ama çoğu böyle benzinlilerin... Not: Seninki benzinliden sayılmaz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2023 Yazar Paylaş 1 Aralık 2023 Burası otoban. Buraya çıkana kadar en en en az 15dk motoru çalışmıştır. Biraz da agresif gidiyor. Motor sıcaklığı ve egzoz borusu sıcaklığı aslında epey yüksektir. Sürahiden atar gibi attı valla Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Agresif kullanilan turbo benzinli araçlarda çoğu zaman görüyorum Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 (düzenlendi) Bir yorum yazacağım, yazamıyorum 1 Aralık 2023 tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Burası otoban. Buraya çıkana kadar en en en az 15dk motoru çalışmıştır. Biraz da agresif gidiyor. Motor sıcaklığı ve egzoz borusu sıcaklığı aslında epey yüksektir. Sürahiden atar gibi attı valla Benim eski araba da yapardı. Şöyle, kısa mesafe 1 hafta gibi kullanıyorsun mesela 300 metre git stop et. Akşama yine çalıştır 300 400 metre geri gel stop et. Böyle böyle neredeyse heryeri su dolduruyor. Sonrasında nispeten uzun sayılabilecek ve devir çevirebileceğin yola çıkıyorsun ve ne varsa boşaltıyor basınçla. Olay bu. Aynadan izlerdim 100 metre şerit çizgisi çizerdi yola. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bozuk. Mındar. Çöp. O suyu alsana radyatöre sıcaktır. 6 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 İzmir’den çıkıp Afyon’da lambalarda durduğumda sanki yeni marş yapmışım gibi buhar geldiğini görüyordum Video için yorumum; arabanın cocosu gelmiş yolda giderken yapıvermiş Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Benzinli araçlarda bu olay motorun sağlıklı olduğunun da göstergesidir. Aslında yazın da su buharı ve karbondioksit atar ama hava sıcak olduğundan yoğunlaşmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 kibritin egzosucuğu bile ısınamadığı için normal şaşırılabilir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: kibritin egzosucuğu bile ısınamadığı için normal şaşırılabilir O değilde, tam 13 sene sonra ilk defa egzozumdan duman çıktığını gördüm. Önce "noluyo lan" falan derken, sonra jeton düştü Benzinli motor kullanmayalı bayağı olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Aralık 2023 Paylaş 1 Aralık 2023 ben şahsen akü suyu/ütü suyu ile yeni bir iş modeli görüyorum o suya bakarken. sizde kendi akü suyunuzu kendiniz üretmek istemezmisiniz? ütümülatör adlı bu cihaz ile aracınızı kullandığınız süre boyunca su üretebilir damacana su almaktan kurtulabilirsiniz. hemen 900 lü hattımızı arayın dakikası 27 bin tl dir... doğan ticaret turizm otelcilik pazarlama aş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts