Oğuzkan Işık 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 (düzenlendi) Herkesin eline emeğine ayağına sağlık. Varolun. Çok güzeldi çok memnun oldum. Forumda bağ kurup yüzyüze görüşmek sohbet etmek istediklerimin çoğuyla bu imkana eriştim. Hepiniz çok kıymetlisiniz. Bizi çaysız yemeksiz bırakmayan abileriminde ayrıca ellerine sağlık Günü beraber kapatmak isterdim hepinizle ama malum arabayı prize tak onu bekle falan yol süresi çok uzayacaktı Bir de Mustafa abiyi yanlışlıkla kandırmam yokmuu 3 Aralık 2023 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 6 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Meğersem passatta çıkmış şimdi farkettim Sen o ara havlu atan 4x4’lerden sıkılıp uyudun ya 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Eyüp Çetin yazdı: Tamam anlaştık ayarlayacağım ?? İrtibatta kalalım abi ?? Mehmet Ozyurek yazdı: Siz davet edin biz geliriz. Baştacısın emmi ?? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Günü beraber kapatmak isterdim hepinizle ama malum arabayı prize tak onu bekle falan yol süresi çok uzayacaktı https://pin.it/7rs8ffo 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Murat Sürmeli yazdı: https://pin.it/7rs8ffo 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Servet abinin dükkandaki tesisatın topraklamasının olmadığını kim söyledi? Ondan mı patlama yaşanıyormuş? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Servet abinin dükkandaki tesisatın topraklamasının olmadığını kim söyledi? Ondan mı patlama yaşanıyormuş? Kaşınma! 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sonunda ısındı Tansu abi orayı Komple yaksaydın ? 4 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Baştan sona iç çekerek okudum, gelmeye çok niyetliydim ama nasip olmadı... İnşallah bir dahaki sefere 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Bugün gerekli sarısite ilanlarını bekliyoruz @Furkan Avcı yutub seni kapak seçmiş hocam Video şimdilik linki bilenlere açık. . 7 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Servet abi soyunmadıysa sayılmaz, siyah atletli görüntüyü hala göremedik. Haberi nereden geldi yahu sana?? Herkesin ayağına sağlık, nicedir böyle yoğun katılımlı toplantı olmamıştı.. özleşmişiz.. Servet abi tıra binince bişeyler oldu adama, soyundu dökündü. Çıplakken Elinde baltayla görünce kaçıştık.. 2 12 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Orada olmayı ben de isterdim. Sağolsun @Oğuzkan Erışık kardeşim beni aradıydı ankaradan 2 araba gidiyoruz diye malesef cumadan samsuna gitmem gerekiyordu. İnşallah başka bir sefer ben de gelmek isterim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Uzun zamandır böyle kalabalık toplanmamıştık çok güzel oldu ben çok eğlendim uzaktan yakından gelen herkesin ayaklarına sağlık. Görüntüler var işte benim dolu siyah olan qashgai dağıttı geçti roller ı 2 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Herkesin eline emeğine ayağına sağlık. Varolun. Çok güzeldi çok memnun oldum. Forumda bağ kurup yüzyüze görüşmek sohbet etmek istediklerimin çoğuyla bu imkana eriştim. Hepiniz çok kıymetlisiniz. Bizi çaysız yemeksiz bırakmayan abileriminde ayrıca ellerine sağlık Günü beraber kapatmak isterdim hepinizle ama malum arabayı prize tak onu bekle falan yol süresi çok uzayacaktı Bir de Mustafa abiyi yanlışlıkla kandırmam yokmuu :P Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün gerekli sarısite ilanlarını bekliyoruz @Furkan Avcı yutub seni kapak seçmiş hocam Video şimdilik linki bilenlere açık. . Ayıp ya birde kapak yapmış, plakayı gizleyin bari satışa engel olmasın 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 4 çekerlerin 3 teker bantta iken yürüyememesi 2 çekerleri pek mutlu etti. 4 çekerlerin testlerinden anlaşılan şu; 4 tekerden üçü birden batarsa evet kalıyoruz. Ki gerçek hayat roller kadar acımasız değil. İleri geri hareket imkanı var direksiyon açı değiştirme imkanı var. Vurdurma, gerekirse kazıyarak sağlam zemine ulaşma imkanı var. Siz ne yapacaksınız pilli oyuncakçılar. Bi kere benzinli motor çalışmasın diye gaza basmaya korkuyorsunuz. Ön iki tekeriniz saplansa bittiniz. 4 çekerin kalabilmesi için çok dar bir seçenek listesi var. O da roller işte. 5 7 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Ben dün gece bayağı araştırdım benim arabadaki diferansiyeli, aslında yere basan tekere güç veriyor ama yetmiyor diğer üç tekeri rollerdan çıkarmaya. Sonraki kasadakinde oranlar biraz daha değişmiş, muhtemelen rahat çıkar daha yeni quattrolar. 2 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 4 çekerlerin 3 teker bantta iken yürüyememesi 2 çekerleri pek mutlu etti. 4 çekerlerin testlerinden anlaşılan şu; 4 tekerden üçü birden batarsa evet kalıyoruz. Ki gerçek hayat roller kadar acımasız değil. İleri geri hareket imkanı var direksiyon açı değiştirme imkanı var. Vurdurma, gerekirse kazıyarak sağlam zemine ulaşma imkanı var. Siz ne yapacaksınız pilli oyuncakçılar. Bi kere benzinli motor çalışmasın diye gaza basmaya korkuyorsunuz. Ön iki tekeriniz saplansa bittiniz. 4 çekerin kalabilmesi için çok dar bir seçenek listesi var. O da roller işte. Ve beklenen yetkili açıklaması geldi Gerçek hayatta deneyelim abi, Karlar yağınca Kartepe şenliği şart oldu gelsin bakam 2 çekerler. Bu arada bidonda benzinde getirelim biz, orda da kalırsak yakalım arabaları millet üşümesin bari Selim Bilgin yazdı: Ben dün gece bayağı araştırdım benim arabadaki diferansiyeli, aslında yere basan tekere güç veriyor ama yetmiyor diğer üç tekeri rollerdan çıkarmaya. Sonraki kasadakinde oranlar biraz daha değişmiş, muhtemelen rahat çıkar daha yeni quattrolar. Ben hiç araştırmadım, sabah kalktığımda bi taraflarım açık kalmış herhade dedim, pazar günü de tüm gün evde uyunmazki dedim 2 5 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Furkan Avcı yazdı: Gerçek hayatta deneyelim abi, Karlar yağınca Kartepe şenliği şart oldu gelsin bakam 2 çekerler. Bunu kesin yapalım. Furkan Avcı yazdı: Ben hiç araştırmadım, sabah kalktığımda bi taraflarım açık kalmış herhade dedim, pazar günü de tüm gün evde uyunmazki dedim 4Matic'ler de çıkıyor, testleri var youtube'da. Ama bizim arabaların kalibrasyonu otoyolda 200 ile gaz kesmeden viraj dönmek üzerine yapılmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Çok güzel bir buluşma gerçekleşti. Planlayan, katılım gerçekleştiren, emek veren ve hizmette bulunan tüm abilerimden ve kardeşlerimden ALLAH razı olsun. 18 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Furkan Avcı yazdı: Gerçek hayatta deneyelim abi, Karlar yağınca Kartepe şenliği şart oldu gelsin bakam 2 çekerler. Şart.. Uludağ da olur.. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Furkan Avcı yazdı: Ayıp ya birde kapak yapmış, plakayı gizleyin bari satışa engel olmasın sen uygun verirsen plaka sorun değil. ara beni. Selim Bilgin yazdı: Ama bizim arabaların kalibrasyonu otoyolda 200 ile gaz kesmeden viraj dönmek üzerine yapılmış. tabi canım 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: sen uygun verirsen plaka sorun değil. ara beni. tabi canım Bende seni bekliyordum Doğan hocam 7 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: tabi canım Öyle uzaktan olmaz, WK'yı alıp gelsen görürdük kimin diferansiyeli daha büyük? 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Öyle uzaktan olmaz, WK'yı alıp gelsen görürdük kimin diferansiyeli daha büyük? bozuk diferansiyel de çıkardı zaten. bozuk avantaj bu durumda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts