Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Kaçamazsın arabanın çekiş sistemi tırt kabul et Bende denenecek 4 tane daha mod vardı ya.. Onları denemedik.. Tekrar etmeliyiz. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Sırada bekleyenler olunca dikkat edilemiyor. Çıkanların da yana sürterek çıkıp çıkmadığını bilemiyorsun. VAR gerekiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Sırada bekleyenler olunca dikkat edilemiyor. Çıkanların da yana sürterek çıkıp çıkmadığını bilemiyorsun. VAR gerekiyor Hocam net olarak 4x4'lerin hiç biri 3 banttan geçemedi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam net olarak 4x4'lerin hiç biri 3 banttan geçemedi. Bak hala ne diyor.. @Fatih Keskin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Bak hala ne diyor.. @Fatih Keskin Doğru diyor, oda yana atarak çıktı çok ta şey etmesek mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Bak hala ne diyor.. @Fatih Keskin Geçmedi len.. sen nerde gördün geçtiğini. Bende videoları var. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Doğru diyor, oda yana atarak çıktı çok ta şey etmesek mi Aynen.. kenara basınca hepsi geçiyor zaten.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmedi len.. sen nerde gördün geçtiğini. Bende videoları var. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok valla, yardır yardır geçti. 2 kere denendi, 2'sinde de geçti. @Emin Önal de şahit. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Yok valla, yardır yardır geçti. 2 kere denendi, 2'sinde de geçti. @Emin Önal de şahit. Bak bakiim. Nasıl çıkmış. Nerden çıkmış. 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Bu eğlence için ne kadar co2 yayıldı farkında mıyız? 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu eğlence için ne kadar co2 yayıldı farkında mıyız? Totali bilmiyorum da çoğunluğunu ben yaymışımdır Allah affetsin. 1 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu eğlence için ne kadar co2 yayıldı farkında mıyız? kazandığınız morali ve pozitif enerjiyi düşününce doğru harcanmış bir co2. 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu eğlence için ne kadar co2 yayıldı farkında mıyız? Mangalda daha fazla duman atıldı ama Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Doğru diyor, oda yana atarak çıktı çok ta şey etmesek mi Abi sende yana basarak çıktın 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu eğlence için ne kadar co2 yayıldı farkında mıyız? biz yakmadık @Sani Gerşon @Murat Sürmeli 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam net olarak 4x4'lerin hiç biri 3 banttan geçemedi. Mekanik kilit olmayınca çok zor. Büyük tekerlek ve çok iyi bir çekiş sistemi gerekiyor. Keşke gelebilseydim, benim ki ne yapardı merak ettim. Hoş iddialı bir çekiş sistemi yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: biz yakmadık @Sani Gerşon @Murat Sürmeli külli yalan. elektrikli taşıtların kabaca 50gr/km eğer doğalgazdan çevrim santralinden geldiyse. kömür santrali ise daha fazla. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Kar yağsın hele, rollerdan geçemedik diye cuvata sandınız tabi. Bağğhacazzz kimin difransiyeli daha böyük, bağhacaz... 2 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tamer Topaç yazdı: Mekanik kilit olmayınca çok zor. Büyük tekerlek ve çok iyi bir çekiş sistemi gerekiyor. Keşke gelebilseydim, benim ki ne yapardı merak ettim. Hoş iddialı bir çekiş sistemi yok. Defender'da mekanik kilit olmadığını bilmiyordum. Dün hepimiz çok şaşırdık çıkamayınca. Bu sabah @Servet Aydın uyandırdı beni, öğrenmiş oldum. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Defender'da mekanik kilit olmadığını bilmiyordum. Dün hepimiz çok şaşırdık çıkamayınca. Bu sabah @Servet Aydın uyandırdı beni, öğrenmiş oldum. Akşam Servet abide mi kaldın sen, hani evine gitmiştin 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Furkan Avcı yazdı: Akşam Servet abide mi kaldın sen, hani evine gitmiştin Öpücüklerle uyanmazsam kendime gelemiyorum 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 land roverin tek başına videosunu çeken oldu mu? Sani Gerşon yazdı: Defender'da mekanik kilit olmadığını bilmiyordum. Dün hepimiz çok şaşırdık çıkamayınca. Bu sabah @Servet Aydın uyandırdı beni, öğrenmiş oldum. Mekanik kilit var. Ancak arkada veya önde yok. önden ve arkadan illa bi tanesi dönüyor 50/50 kilitli ama sağlı sollu alınca yürümüyor. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: land roverin tek başına videosunu çeken oldu mu? Önden - Arkadan 2 farklı videosu var hocam. @Ersen Tapan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Önden - Arkadan 2 farklı videosu var hocam. @Ersen Tapan müsait zamanda isterim def gruplarında paylaşacağım herkes ağlasın. 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Resmin orijinali şu linkte arkadaşlar.. Bu link bir yıl sonra silinecek. https://imgyukle.com/i/yYTRyA Bu fotoğrafta bir etiketleme yapsak herkesi daha iyi tanısak. Bazı arkadaşlar profil fotoğraflarından epey farklı... 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Ayhan abi ile Tüfekçi'nin yanında durarak akıllılık etmişim aslında Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: biz yakmadık @Sani Gerşon @Murat Sürmeli Tarafını seç 1 4 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts