Önder Özcan 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 İki tane oyuncak yüzünden quattroyu, 4 matic'i hemen gömdünüz. Düne kadar ağzımızın kenarından salya akarak izliyorduk? Allah adamı taş yapar. (Rabbim o oyuncakların sayibini yapsa yeter ) 1 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Videoyu gözü kapalı izleyince sucuk pişiyormuş gibi geliyor. Servet Abi çamura girdikçe Emmi'nin içi cız ediyor, hani sucuğun yağı ateşe düşünce cız eder ya, aynı onun gibi. Kirlendiğine yanıyorum Allahtan çeşmede hortum varmış.. 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: aslında bende baya tedarikli gelmiştim ama senin yanında pek gerek kalmadı. havada güzel gidince bagajda ki tambur hiç inmedi, branda inmedi, masaya gerek kalmadı. semaver, odun ve balta dışında bir şey indirmedim ben. Sen büyüklüğünü göstermek istememişsin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: İki tane oyuncak yüzünden quattroyu, 4 matic'i hemen gömdünüz. Düne kadar ağzımızın kenarından salya akarak izliyorduk? Allah adamı taş yapar. (Rabbim o oyuncakların sayibini yapsa yeter ) birde bu var aynı aileden 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Sen bakma ona benim kanım ısındı ayudiye, biraz da gaz pedalı ısınırsa daha güzel olacak 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Sen bakma ona benim kanım ısındı ayudiye, biraz da gaz pedalı ısınırsa daha güzel olacak Sen baştan deseydin ya bas diye, ben de artistlik yapıyor deme diye sakin sakin gidiyordum. 2 2 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Sen baştan deseydin ya bas diye, ben de artistlik yapıyor deme diye sakin sakin gidiyordum. Yıllar oldu bir deneyemedik 4 çekeri Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Halis Parlak yazdı: Yıllar oldu bir deneyemedik 4 çekeri Başkan hariç başka kimse deneyimleyemedi hocam, dert etmeyin 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Ertan Çabuk yazdı: 80 le giderken sol tarafın ıslak zemine denk geldiğini düşün... Senin şu an yapmasını istediğin şeyi yaparsa nerelerde olursun... OLması gerekeni yapıp suya denk gelen tekerin gücünü düşürüyor ki tutunma devam etsin bebişim Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Ertan Çabuk yazdı: İyi ki gelmemisim hem cabi hem sırma saç oradaymis. Ayaklarınıza sağlık, kesenize bereket. Bulmuşlar bir roller oynayıp duruyorlar. Kelin roller ı olmuş çekmiş pimini koparmış. Mekanik tam dif kilidi yoksa çıkmaz tek tekerle. Roller işi ?, Emmi nerede yikadin arabayı? Dere buldun mu, toz olmuştur şimdi araba. çok yol baktık Ertan hocam, saz getirmiştim belki gelirsin diye. Kısa sap da çalarsın diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: hızlı dönen tekere fren uyguluyor Bu TCS ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Halis Parlak yazdı: Yıllar oldu bir deneyemedik 4 çekeri Olmayan şeyi nasıl deneyeceksiniz teste göre hepsi 4x1. 1 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Halis Parlak yazdı: Yıllar oldu bir deneyemedik 4 çekeri Pazar günü güzel bir fırsat olurmuş aslında. Tamer Topaç yazdı: Bu TCS ? Evet öyle aslında, tam olarak farkı var mı ben de bilemedim. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Çok güzel görüntüler. Afiyet olsun. İyi muhabbetler dilerim. Yalnız niye kömür ateşi değil de LPG. Yakıtı ucuza getirmişsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Haha yok hızla girersem üstünden yine düşerim hesabıyla ayarlayamıyorsun ? Bilgisayar hız bilgisini almıyor mu? Tekerlerden, diferansiyelden şanzıman giriş ve çıkışından . Normal bir sürüş te ve tam kilit olmayan sistemlerde bence bu şekilde çalışması mantıklı. Yoksa... Servet Aydın yazdı: OLması gerekeni yapıp suya denk gelen tekerin gücünü düşürüyor ki tutunma devam etsin bebişim Sadece onu yapmiyor diğer tekerin de.. yoksa topaç gibi donersin ben de cuara yakar izlerim. Ayhan Sırtıkara yazdı: çok yol baktık Ertan hocam, saz getirmiştim belki gelirsin diye. Kısa sap da çalarsın diye tahmin ediyorum. Ocak sonu Şubat başı gibi planım var, kismet diyelim abi... Bağlama ile aşkımız 30 seneyi geçti, dayanamam elbette ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Asfalt araçlarında 3 teker boşa çıkmaz diye roller teste göre sistem yapılmamıştır. Yoksa denildiği gibi abs fren hidroliği dönen tekerlere fren yapar. Diğer teker çıkarır. bomba imha aracında tabi abs yok. Mekanik olarak sistem eksikmiş. QQ, sedici ve sorento şaşırttı. Demekki arazi arabası değillermiş Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Ertan Çabuk yazdı: Tekerlerden, diferansiyelden şanzıman giriş ve çıkışından . Normal bir sürüş te ve tam kilit olmayan sistemlerde bence bu şekilde çalışması mantıklı. Yoksa... yenileri niye çıkıyor?yenileri hatalı mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: yenileri niye çıkıyor?yenileri hatalı mı? tamburu büyütüp yan çelik kenarın üstüne alıp denemeli derim 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 4 çekerlerin 3 teker bantta iken yürüyememesi 2 çekerleri pek mutlu etti. 4 çekerlerin testlerinden anlaşılan şu; 4 tekerden üçü birden batarsa evet kalıyoruz. Ki gerçek hayat roller kadar acımasız değil. İleri geri hareket imkanı var direksiyon açı değiştirme imkanı var. Vurdurma, gerekirse kazıyarak sağlam zemine ulaşma imkanı var. Siz ne yapacaksınız pilli oyuncakçılar. Bi kere benzinli motor çalışmasın diye gaza basmaya korkuyorsunuz. Ön iki tekeriniz saplansa bittiniz. 4 çekerin kalabilmesi için çok dar bir seçenek listesi var. O da roller işte. Biz saplanacağımız yere girmiyoruz. Haddimizi biliriz. ???? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Asfalt araçlarında 3 teker boşa çıkmaz diye roller teste göre sistem yapılmamıştır. Yoksa denildiği gibi abs fren hidroliği dönen tekerlere fren yapar. Diğer teker çıkarır. bomba imha aracında tabi abs yok. Mekanik olarak sistem eksikmiş. QQ, sedici ve sorento şaşırttı. Demekki arazi arabası değillermiş Sorento değil sportage Sorento olsa çıkabilirdi belki 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sorento değil sportage Sorento olsa çıkabilirdi belki o zaten kia. Abi bakayım modelini karıştırıyor musun diye test ettim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o zaten kia. Abi bakayım modelini karıştırıyor musun diye test ettim Sorento sürekli arkadan çekiş 4 çekere alinca önler devreye giriyor ağırlıklı çekiş arka tekerlerde benim denedigim gibi önler roller üzerinde çıkma şansı olabilirdi. Sportage ön çekiş 4 çekerek alınca arkalar devreye giriyor aslında öne değilde arkaya iki roller koyup ön tekerin birini boşta denemek lazım denemek lazım Acaba diyorum bilgili abiler bir yorum yapsa ya sportage 50 50 mı dağıtıyor acaba gücü eğer öyle değil ise benim mantık tutar Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Bana çözüm bu: 15 e vinc alalim hocam ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts