Servet Aydın 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sorento değil sportage Sorento olsa çıkabilirdi belki Sorento’nun arkada lsd kilit var balataları sağlam ise çıkar. Hava açık denk gelirse bir daha testler yapalım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 (düzenlendi) Lsd de bırakır çıkmaz ağa. %100 kilit lazım, ya kıracak ya çıkartacak. Hocam bulmuş, bana da lazım ondan ama aks la takım almak lazım Mehmet hocam. Yenilerdeki çekiş sistemine baomaknlazim detaylı hocam. Yazılım ve mekaniği nasıl harmanlamislar... Eskilerde de vardır illaki çıkacak olan tek tekerle. Ama normal yol şartlarında bana mantıksız geliyor çıkması. Çıkmaması lazım hatta Mehmet Göktürk yazdı: Vinç var. Warn. Bu mesajı neden alintiladigima gelince, Önceki mesajı alintilamamisim ? 6 Aralık 2023 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Sorento’nun arkada lsd kilit var balataları sağlam ise çıkar. Hava açık denk gelirse bir daha testler yapalım olur abi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Pazar günü güzel bir fırsat olurmuş aslında. Evet öyle aslında, tam olarak farkı var mı ben de bilemedim. Eh işte az biraz var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Ertan Çabuk yazdı: Lsd de bırakır çıkmaz ağa. %100 kilit lazım, ya kıracak ya çıkartacak. Hocam bulmuş, bana da lazım ondan ama aks la takım almak lazım Mehmet hocam. Yenilerdeki çekiş sistemine baomaknlazim detaylı hocam. Yazılım ve mekaniği nasıl harmanlamislar... Eskilerde de vardır illaki çıkacak olan tek tekerle. Ama normal yol şartlarında bana mantıksız geliyor çıkması. Çıkmaması lazım hatta Bu mesajı neden alintiladigima gelince, Önceki mesajı alintilamamisim ? Büyük para. Çamura yarışa girene şart. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Sorento’nun arkada lsd kilit var balataları sağlam ise çıkar. Hava açık denk gelirse bir daha testler yapalım tamburların yandaki metalin üstüne çıkması lazım 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Fikret Özsoy yazdı: Çok güzel görüntüler. Afiyet olsun. İyi muhabbetler dilerim. Yalnız niye kömür ateşi değil de LPG. Yakıtı ucuza getirmişsiniz. Paralel bir mangal yapılanması vardı kömürle çalışan. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Paralel bir mangal yapılanması vardı kömürle çalışan. ağaç dibine tezgah açmışlardı gözümüzden kaçmadı gizliiden köfte kızartılmış esefke kınıyoruz yiyecek yerimiz kalmadı tadamadık 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: ağaç dibine tezgah açmışlardı gözümüzden kaçmadı gizliiden köfte kızartılmış esefke kınıyoruz yiyecek yerimiz kalmadı tadamadık Beni tenhada kıstırıp küfte tıktılar boğazıma. Mağdurum 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Beni tenhada kıstırıp küfte tıktılar boğazıma. Mağdurum gazlı sıvı tedarik edeyim yetttimmm 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Paralel bir mangal yapılanması vardı kömürle çalışan. Tüplü mü kömürlü mü diye teste tabi tutmak istemiştik. her daim işimiz test değil mi zaten? 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Büyük para. Çamura yarışa girene şart. Sadece onunla da bitmiyor abi. Tam kilit sonrası akslari kuvvetlendirmek ve değiştirmek gerekiyor. Yoksa kırıp atıyor. Dediğin gibi büyük paralar gerek... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2023 Yazar Paylaş 6 Aralık 2023 Ertan Çabuk yazdı: Sadece onunla da bitmiyor abi. Tam kilit sonrası akslari kuvvetlendirmek ve değiştirmek gerekiyor. Yoksa kırıp atıyor. Dediğin gibi büyük paralar gerek... 3 roller simülasyonunun gerçeğinde X5'in sol ön aksını kırmıştım ben.. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Aralık 2023 Paylaş 6 Aralık 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 3 roller simülasyonunun gerçeğinde X5'in sol ön aksını kırmıştım ben.. Arkadaşından belli zaten, ya kıracak ya patlatacak... 6 Aralık 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Pazar günü güzel bir fırsat olurmuş aslında. Evet öyle aslında, tam olarak farkı var mı ben de bilemedim. Bir daha ki etkniliğe artık diyelim Ona geleceğim kısmetse. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Halis Parlak yazdı: Bir daha ki etkniliğe artık diyelim Ona geleceğim kısmetse. Artık görelim hocam özlettin kendini çok ara verdin toplantıları geçtik, konularda da göremiyoruz artık seni 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Bence bu işin kralı subaru. Torku istediği tekere istediği kadar gönderebiliyor 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2023 Yazar Paylaş 7 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence bu işin kralı subaru. Torku istediği tekere istediği kadar gönderebiliyor 2008 Qashqai de yapıyordu onu.. Yenilerde sıkıntı var 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Bir sandalyenin sahibi çıkmadı, bende Sandalyenin sahibi İbrahim Can'mış. Ayhan'la beraber erken ayrılınca sandalye unutulmuş. Bu akşam emanet sahibine verildi. Şu bıçağın da sahibi çıkarsa onu da sahibine kavuşturalım. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence bu işin kralı subaru. Torku istediği tekere istediği kadar gönderebiliyor motoru çalışabildiği sürece iyidir o da kısa bir zaman aralığı 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence bu işin kralı subaru. Torku istediği tekere istediği kadar gönderebiliyor X-mode'suz subaru subaru değildir. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 8 Aralık 2023 Paylaş 8 Aralık 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Artık görelim hocam özlettin kendini çok ara verdin toplantıları geçtik, konularda da göremiyoruz artık seni Eyvallah kardeşim dünya işlerine daldık.İnşallah geleceğim bir daha ki etkinliğe 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts