Köksal Yılmaz 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Uzun zaman olmuştu sevdiklerimi görmeyeli, herkesin emeğine yüreğine sağlık, çok keyifli bir gündü. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Öyle uzaktan olmaz, WK'yı alıp gelsen görürdük kimin diferansiyeli daha büyük? WK da açık defransiyel var quadradrive yok. sadece orta kilit var. biz alırken opsiyonel bir şeydi. quattro çıkamıyorsa hiçbiri çıkamaz zaten. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 @Kemal Korkmaz abinin hava 1500.. 6 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Güzel bir toplantı oldu. Özlemişiz kalabalık etkinlikleri. Bizim ufaklık biraz rahatsızdı sabah iyi olduğunu görünce erkenden ani bir kararla toplantı alanına ışınlandım. Katılan tüm dostların ayağına ve sucuğuna sağlık. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler. Sohbete , çaya , sucuğa doyduk. (Roller testine hiç değinmiyorum) 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Fatih Keskin yazdı: Görüntüler var işte benim dolu siyah olan qashgai dağıttı geçti roller ı Şahidim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Şahidim. yazılım güncellemesi almış. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: yazılım güncellemesi almış. Orta paketlere vermiyorlar mıymış Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Orta paketlere vermiyorlar mıymış Orta paket işte yapacak bir şey yok 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tüüü, bu ne. Baştan aşağı rezillik. Sucuklar hariç. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Orta paketlere vermiyorlar mıymış Ücrete tabi dediler? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 4 çekerlerin 3 teker bantta iken yürüyememesi 2 çekerleri pek mutlu etti. 4 çekerlerin testlerinden anlaşılan şu; 4 tekerden üçü birden batarsa evet kalıyoruz. Ki gerçek hayat roller kadar acımasız değil. İleri geri hareket imkanı var direksiyon açı değiştirme imkanı var. Vurdurma, gerekirse kazıyarak sağlam zemine ulaşma imkanı var. Siz ne yapacaksınız pilli oyuncakçılar. Bi kere benzinli motor çalışmasın diye gaza basmaya korkuyorsunuz. Ön iki tekeriniz saplansa bittiniz. 4 çekerin kalabilmesi için çok dar bir seçenek listesi var. O da roller işte. Kaçamazsın arabanın çekiş sistemi tırt kabul et Selim Bilgin yazdı: Ben dün gece bayağı araştırdım benim arabadaki diferansiyeli, aslında yere basan tekere güç veriyor ama yetmiyor diğer üç tekeri rollerdan çıkarmaya. Sonraki kasadakinde oranlar biraz daha değişmiş, muhtemelen rahat çıkar daha yeni quattrolar. Pasatla takas üste 4000 bin alırım Böyle basit numaralar ile kaçamazsızınz bebişler 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Kaçamazsın arabanın çekiş sistemi tırt kabul et Pasatla takas üste 4000 bin alırım Böyle basit numaralar ile kaçamazsızınz bebişler Bunu mu demek istediniz? "kaçamazsınız" 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Bunu mu demek istediniz? "kaçamazsınız" Adam yaşlı. Niye yüzüne vuruyorsunuz? 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Herkese teşekkürler çok güzel bir toplantı oldu. https://ibb.co/RNZL3FV 20 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Biraz video izledim. Bir dahaki roller testine subaruyla geleceğim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Herkese teşekkürler çok güzel bir toplantı oldu. Harun bey, Bu fotoğrafı imgur gibi bir siteye yükleme imkanı var mı? Forum maalesef bayağı küçültüyor ve kaliteyi düşürüyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Herkese teşekkürler çok güzel bir toplantı oldu. fotoğrafın tam kapasitesini alabilir miyiz hocam Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: fotoğrafın tam kapasitesini alabilir miyiz hocam Sani Gerşon yazdı: Harun bey, Bu fotoğrafı imgur gibi bir siteye yükleme imkanı var mı? Forum maalesef bayağı küçültüyor ve kaliteyi düşürüyor. Fotoğrafı Ersel abi atmış konuya tamamını. Ben toplu fotoyu ordan indirdim. Şimdi yüklüyorum bir tane siteye. https://ibb.co/RNZL3FV Fotoların tamamı: https://wetransfer.com/downloads/3c534b7edfa1fd966b50fc8abb3b50b220231203211158/ec5566 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Herkese teşekkürler çok güzel bir toplantı oldu. https://ibb.co/RNZL3FV 40 kişi saydım gelenlerin ayağına sağlık. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Bi mescide gittik hemen aile fotoğrafını çekmişsiniz. Benim gitmemi beklediniz di mi? Alın o zaman: 6 13 Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 İleride, bize de nasip olur umarım katılabilmek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Resmin orijinali şu linkte arkadaşlar.. Bu link bir yıl sonra silinecek. https://imgyukle.com/i/yYTRyA 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts