İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Emme Manifoldu


Yasin Eren Emanet

Recommended Posts

Yasin Eren Emanet

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 2005 model ghia x mondeo aracımı da alalı 1 ay kadar oldu. Şimdiye kadar forumlar ve Google yorumlar ile çoğu eksiğimi giderdim. Ancak emme manifoldunda kararsızım. Orijinalini henüz bulamadım, bu yüzden fiyat karşılaştırması yapamıyorum. Yan sanayi onerirmisiniz. İsim dolayısı ile Yunanistan'a çok gidiyorum. Orada nty diye bir marka manifold var 0. Onerirmisiniz buradakilere nazaran. Ya da asıl sorunum olan kelebek valflerini mi değiştirmeliyim? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

manifolt çatlayıp patlamaıdıkça değişmez? onun yan sanayisi mi varmış?

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Yasin bey Makedonya ve Bulgaristanda çıkma parça ganimet gibi bol. Yunanistanda da durum benzer olmalı. Yol kenarlarinda bir çok çıkmacı gördüğümü hatirliyorum. Biraz araştirma ile orjinal çıkmasını bulabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Yasin Eren Emanet

Merhaba Mustafa Bey, çıkma parça da zaten sorun yok ama sonuçta km olarak bizimkilerden aşağı değil ne kadar sağlıklı olur, 50 100 euro verip 2 3 ay sonra bozulursa kıymeti kalmaz diye düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Yasin Eren Emanet

Çağlar Bey haklısınız amma aracimda rolanti sorunu ve şıkırti var, eğer bulabilsem kelebekleri orjinal ile değiştireceğim. Turkiyede FK diye bir yan sanayi gördüm ama güvenmedim. NTY diye bir marka var yurtdisinda komple onu almak mantıklı geliyor şimdilik. Ben de değiştirmek istemiyorum ama çözüm önerilerine acigim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

manifolttaki klapeler bir sorun, basit plastik bir parça , markası değil de işçilik önemli, öncelikle teşhis önemli , kestirme bir yolu yok öncelikle manifold sökülüp klapelere bakmalı sıkışan olabilir basit bir temizlik ile hallolabilir de.

Yorum bağlantısı
Yasin Eren Emanet

Teşekkür ederim ustam pek yanaşmayan bu işe zorliyim kendisini

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...