Ümit Türkel 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 2011 fiesta aracımın anahtarı kontağa sokup çevirdiğimde göstergenin ortasındaki kırmızı ışık yanıp sönüyor, marş basmıyor. Yedek anahtarla da denedim, sonuç değişmedi. Anahtarı hafif aşağı kastırarak çevirirsem marş basıyor. Belli ki kontakla alakalı bir sorun var. Kontak değişimi dışında çözüm yolu arıyorum belki basit bir yolu vardır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 bir anda hiç marş yapamadan yolda da bırakabilir, acilen bir oto anahtarcıya gidin yedek lerle birlikte 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Kontak termigine bakiniz ilk oncelikle 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türkel 14 Aralık 2023 Yazar Paylaş 14 Aralık 2023 Kontağa wd-40 sıkıp bekledim ve içine basınçlı hava tuttum. Şu an normal şekilde çalışıyor. Muhtemelen nemden dolayı içinde oksitlenen yerler vardı, çözününce temizlendi. tekrarlarsa kontak termiğini söküp temizleyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Ümit Türkel yazdı: Kontağa wd-40 sıkıp bekledim ve içine basınçlı hava tuttum. Şu an normal şekilde çalışıyor. Muhtemelen nemden dolayı içinde oksitlenen yerler vardı, çözününce temizlendi. tekrarlarsa kontak termiğini söküp temizleyeceğim. Calissa bile termik tekrar arizasini yapiyor bilginiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Termiktense temizlemekle uğraşmayın değiştirin, çok pahalı değil. İçini açsanız da toplaması zor. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Keser 28 Aralık 2023 Paylaş 28 Aralık 2023 Aynı problem benim de başıma geldi, nerede yolda bırakacağı belli olmuyor, 1 - 1.5 yıl önce 80 liraya değiştirdim. uğraşmaya değmez. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts