Önder Özcan 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Nöy? Nöy möy yok. Ben diyeceğimi dedim. Cem Işık yazdı: Sütten ağzı yanan yoğurdu gözüne sokar mıymış?? Tercübe konuşuyo burda. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak İlgili siteye bizim dolandırıcılarımız yetmiyor gibi yabancı dolandırıcılar da katılmış. Böyle bir mesaj geldi. 😲 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Eyüp Çetin yazdı: İlgili siteye bizim dolandırıcılarımız yetmiyor gibi yabancı dolandırıcılar da katılmış. Böyle bir mesaj geldi. 😲 Dolandırıcıyı mı koruyorsun hocam niye numarayı gizledin 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Furkan Avcı yazdı: Dolandırıcıyı mı koruyorsun hocam niye numarayı gizledin Yok üstad sizi koruyorum düşmeyin diye. 😁 İşin şakası bir yana numara paylaştık diye başımıza iş gelmesin gerek yok. Yoksa sevmişim dolandırıcıyı. 😁 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Dün E Nabızdan randevu almak istedik.Karşımıza Randevu Sisteminin Ettkin Kullanımı nedeni ile Genelge uyarınca 6 Ay içerisinde 3 veya daha fazla randevuya gitmemeniz nedeniyle Hesabınıza para cezası uygulanmıştır mesajı geldi.Gecikme Faizi ile beraber 102 tl.Alttada onaylama.kutucuğu var Güya ödeme yaptıktan sonra sistem otomatik günellenip erişime açılacakmış. Siteyi güzel taklid etmişler yazı karakterleri renkler Randevu sistemi ile aynı.Doğrumu diye 182 aradık böyle bir uygulamalarının olmadığını belirttiler.184 arayıp bilgi verdik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts