Mehmet Ozyurek 18 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Kontrol ettim. Benim carplay'de hiç görüntü ayarı yok.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 05:46 Paylaş Çarşamba 05:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Google bir şeyler yapıyor. Yavaş yavaş türkiyeden çekiliyor gibi. Görüntüler sürekli daha da bulanıklaşıyor ya da Türkiye’de bazı standartları sağlamadığı için bazı şeyler kesintiye uğruyor. Mehmet Göktürk yazdı: bende de öyle. ben uydu seviyorum çevreyi tanımak adına. google umarım yüksek çözünürlüğe geçer. Amerikada yüksek çözünürlük çok iyiydi. Bu binanın şurasından gideyim diyebiliyorsun. resme bakarak. Dİkiz aynasının altına taktım ben. kameralı da olunca mecburen. Çinli taksiciler gibi oldum. Mehmet Ozyurek yazdı: Hocamın paylaşımından anladığım kadarıyla.. sorun bizde.. Muhtemelen bir darbe döneminde bizim çözünürlüğü kısın denmiştir.. google uydu görüntülerini detaylı veriyor artık , tesadüfen keşfettim belki görmüşsünüzdür Sol alt "Katmanlar" -> "Daha fazla" ya tıklayıp en altta "Yerküre görünümü" seçince çözünürlük açılıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 06:50 Paylaş Çarşamba 06:50 Mehmet Ozyurek yazdı: Kontrol ettim. Benim carplay'de hiç görüntü ayarı yok.. hepinizde car play mı var?! Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 08:29 Paylaş Çarşamba 08:29 Doğan Arşiray yazdı: hepinizde car play mı var?! olmayan mı var mesela ben Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Çarşamba 08:42 Paylaş Çarşamba 08:42 Selçuk Keleş yazdı: google uydu görüntülerini detaylı veriyor artık , tesadüfen keşfettim belki görmüşsünüzdür Sol alt "Katmanlar" -> "Daha fazla" ya tıklayıp en altta "Yerküre görünümü" seçince çözünürlük açılıyor. Sonunda bulanıklıktan kurtulduk. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 08:47 Paylaş Çarşamba 08:47 Doğan Arşiray yazdı: hepinizde car play mı var?! Continentale koymamışlar mı? Yazık çok üzüldüm. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 08:54 Paylaş Çarşamba 08:54 Selçuk Keleş yazdı: google uydu görüntülerini detaylı veriyor artık , tesadüfen keşfettim belki görmüşsünüzdür Sol alt "Katmanlar" -> "Daha fazla" ya tıklayıp en altta "Yerküre görünümü" seçince çözünürlük açılıyor. Bunu bilgisayarda yapıyorum da mobilde nasıl yaparız bulamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 09:36 Paylaş Çarşamba 09:36 Doğan Arşiray yazdı: hepinizde car play mı var?! şoföre sorayıum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 10:58 Yazar Paylaş Çarşamba 10:58 Selçuk Keleş yazdı: google uydu görüntülerini detaylı veriyor artık , tesadüfen keşfettim belki görmüşsünüzdür Sol alt "Katmanlar" -> "Daha fazla" ya tıklayıp en altta "Yerküre görünümü" seçince çözünürlük açılıyor. Bende neden olmadı.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 11:51 Paylaş Çarşamba 11:51 Aynı şeyden mi bahsediyorsunuz acaba? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 12:06 Paylaş Çarşamba 12:06 Mehmet Ozyurek yazdı: Bende neden olmadı.. bende göremedim emmi bey ama apple haritalarda o kadar çok detay var ki google'a ihtyiaç olmuyor Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 13:25 Paylaş Çarşamba 13:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Bende neden olmadı.. sonuç bölgesini ABD yapman gerekecek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 15:07 Paylaş Çarşamba 15:07 Selçuk Keleş yazdı: google uydu görüntülerini detaylı veriyor artık , tesadüfen keşfettim belki görmüşsünüzdür Sol alt "Katmanlar" -> "Daha fazla" ya tıklayıp en altta "Yerküre görünümü" seçince çözünürlük açılıyor. bilgisayarda mı böyle? Mobilde bulamadım. Varsayılan, uydu, arazi dışında seçenek yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:26 Paylaş Çarşamba 16:26 Bu arada yandex artık paralı yolların ücretini hesaplıyor. güzergahta kaç para ödeyeceğinizi rotayı oluşturunca söylüyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:29 Paylaş Çarşamba 18:29 radyotrafikte iki yıldır falan olan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:40 Yazar Paylaş Çarşamba 20:40 Selçuk Keleş yazdı: sonuç bölgesini ABD yapman gerekecek Tamam bunu yapınca oldu. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 03:48 Paylaş Dün saat 03:48 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bilgisayarda mı böyle? Mobilde bulamadım. Varsayılan, uydu, arazi dışında seçenek yok. Mobilde yok, sadece PC'de malesef. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 04:59 Paylaş Dün saat 04:59 Mehmet Ozyurek yazdı: Bende neden olmadı.. Olmuş işte, bütün lokantalar görünüyor 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:45 Paylaş Dün saat 05:45 Selçuk Keleş yazdı: Mobilde yok, sadece PC'de malesef. mobilde net güncel google haritası işini earth maps foxpoi diye bi uygulamayla çözdüm. 3d de var. Konum isimleri var. Google maps ve earth’ı komple kopyalamışlar. Şimdilik böyle idare ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts