Ali Cihangiroğlu 22 Ocak Paylaş 22 Ocak İlkay Başaran yazdı: Yandın, gitti motor. gidecek zaten, şüphen olmasın, dediğin gibi sen değiştir arabayı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Paylaş 22 Ocak https://www.linkedin.com/posts/metin-şanser-tekin-703021a6_aemnleyicibakaftm-servisyetersizliafbi-bilinaexlikullanaftcaft-activity-7281545330033147906-oFbu?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&utm_campaign=copy_link Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: https://www.linkedin.com/posts/metin-şanser-tekin-703021a6_aemnleyicibakaftm-servisyetersizliafbi-bilinaexlikullanaftcaft-activity-7281545330033147906-oFbu?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&utm_campaign=copy_link Anlayamadım desem Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak 2021 öncesi Clio 5 lerde torpido lambası için hava yastığı hattında ek bir kablo olurdu. 2021 ve üstünde yok. Bende geçen sene gelen gizli özellikçi arkadaştan buraya hat çekmesini rica etmiştim. Kontaktan aldı nolur nolmaz diye. Bende geçen sene lambayı almıştım aracın kendi garantisinin bitmesini bekliyordum. LED ampul takarak tatilde aradan çıkardım. Ayak aydınlatma çalışmalarının fizibilitesine başladım. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Metin Akbal yazdı: fizibilitesine başladım. Fizibilite.. Yok artık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Metin Akbal yazdı: Ayak aydınlatma çalışmalarının fizibilitesine başladım. Ayakla alakalı bi fantezi mi var 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ayakla alakalı bi fantezi mi var Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu şey mi? Ucuzluktan ayakkabı alıp 2 gece kalıba koymak falan Tecrübesi olan sensin akıl veren sensin faşik misin fetişik misin nesin arkadaş 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Yazlık takıma geçtik. İkisi de güzel duruyor. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Metin Akbal yazdı: Yazlık takıma geçtik. İkisi de güzel duruyor. Bence böyle farklı farklı dursun jantlar 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan İlkay Başaran yazdı: Mındar Bende hanıma öyle diyorum bana da o benim araba Clioros oldu Toros niyetine binersin diyor 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Stopları öne takar mısın bi de öyle bakalım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Stopları öne takar mısın bi de öyle bakalım Taigo ön arka stop benzer de Clio da uydurmak zor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Geçenlerde yakıt alırken cüzdanımdan diğer kredi kartım düşmüş ara tara bir türlü bulamadım. İncelerken incelerken el freninin arasına düşmüş tornavidanın ucuna bant yapıştırıp kartı çıkardım eski sahibinden biri çikolata ambalajı da çıktı. El freninin önündeki kaplamayı çıkartınca problemi çözmüş oldum. 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Elastik lastik lateks şeyler var bazen kaçıyor. Buna da şükür 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elastik lastik lateks şeyler var bazen kaçıyor. Buna da şükür pislik yapma 😂 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Bir takım yalıtım işleri. Orta konsol ısınıyor telefon el değmeyecek duruma geliyordu. Çift taraflı bant ve strafor ile ısıyı engelledim. Klima düğmelerinin alt kısmından orta konsola Easylink uyumlu aydınlatma düşünüyorum. Sürüş modlarına göre ambiyans aydınlatma istiyorum. Başaramazsam düz iç aydınlatmaya uyumlu soğuk beyaz led koyup Işık şiddetli olursa tükenmez kalem ile biraz karalarım. Son dönemde USB medya bölümdentikirtilar geliyordu. Hazır sökmüşken o bölümde tıkırtı yapacak nereler varsa bez bantla yapıştırdım. Bundan sonraki iş kadranda. Oradan da tıkırtı geliyor. 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Yepisyeni arabaya naaapmış ya.. Devam et sen aferin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Alpay Sumer yazdı: Yepisyeni arabaya naaapmış ya.. Devam et sen aferin yepisyeni arabaninda iyileştirmelere ihtiyacı olabiliyor yahu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts