Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Metin Akbal yazdı: Önden elinizi o boşluktan içeri uzatınca kol belli, kolu sallayınca sesin kaynağını direk buluyorsunuz. ve bunun için yazılımlar turbo değişimleri mi yapılıyor? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ve bunun için yazılımlar turbo değişimleri mi yapılıyor? Bende garantiden turboyu sıfırlatsam mı dedim ama performanstan dolayı memnun olmayanları görünce vazgectim. Servisler sayfalara falan bakmıyor baksa sorunu daha uyguna çözecek 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Klima kapanınca kötü koku geliyordu. Motip sprey için sağı solu dağıttım. Polen filtresini çıkardım o kötü koku oradan geliyor. Geçen seneki verdikleri filtre duruyordu onu taktım koku geçti. Filtreye ulaşmak için torpidoyu söktüm sağdaki ayak yanı kapağı araladım. Filtrenin kapağı ve girdiği yere ulaştım. Sagdaki filtre servisin en son taktığı filtre soldaki ise servisin bir önceki bakımda taktığı filtre. Her ikisi de karbonlu ama soldaki daha ağır dolgun ve kaliteli duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: biryeri sökmene gerek yok aslında, ben oraya yatıp değiştiriyorum, sökme sağı solu, koku olursa seninde farkettiğin gibi genelde polen filtresi yapar, çıkarmışken içinide kontrol et, yaprak vs. olmasın... birde klimayı kullandıysan durmadan 5-0 dk. önce klimayı kapatki nemi atsın araç, fan açık kalsın, son anda kaparsanda fanı yüksek kademe boşta çalıştır o nem gitsin, diğer türlü hemen olmaz ama zamanla nemlenme koku yapar. fltrede Filtron karbonlu kullanıyorum iyidir hemde ana markası Mann dan daha iyi ve ucuz, haberin olsun. 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: biryeri sökmene gerek yok aslında, ben oraya yatıp değiştiriyorum, sökme sağı solu, koku olursa seninde farkettiğin gibi genelde polen filtresi yapar, çıkarmışken içinide kontrol et, yaprak vs. olmasın... birde klimayı kullandıysan durmadan 5-0 dk. önce klimayı kapatki nemi atsın araç, fan açık kalsın, son anda kaparsanda fanı yüksek kademe boşta çalıştır o nem gitsin, diğer türlü hemen olmaz ama zamanla nemlenme koku yapar. fltrede Filtron karbonlu kullanıyorum iyidir hemde ana markası Mann dan daha iyi ve ucuz, haberin olsun. Sökmeme mevzusunu sonradan öğrendim tabi 😅 Klima kullanımını senin dediğin şekilde yapıyorum abi önceden kapatıyorum. Buna rağmen filtre kokmuş. İçeriyi temizledim az biraz yaprak vs vardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts