Metin Akbal 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Servis tork anahtarı kullanmıyor mu? Araba benim bildiğim servise gitti benden hariç. Ben o kadar sert sıkamam diye düşünüyorum. Anlayamadım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce tabacayı dayamışlardır, ben başından ayrılmam, zaten tabancayı sökme dışında kullanamazlar, elle sıkacaklar yada sen geç öbür tekere ben takar, 105nm. torklarım derim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: 100 lira maviydi dimi o hatırladım gibi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: maviydi dimi o hatırladım gibi Bakis acısına göre aldığımız mal veya hizmete göre değişir sakız alirken benjamin rengine de benzeyebilir sanayide bozuk para da olabilir Yorum bağlantısı
Metin Akbal 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzel renk. Teşekkürler abi. Telefonda güzel çekim yapmış sonbahar renkleri ile araba rengi uyumlu olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts