Metin Akbal 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: Ben bunu foruma sayfa sayfa sayfa yazardım, Şunu yaptım olmadı, bunu yaptım oldu ama geri başladı felan yazardım. Sonra arabaya boşa masraf ediyon vesayre der devamında ordan birileri araba dandik bozuk "bu araba alınmaz" "sat kurtul" mesajları ile dolardı :D Sorun odaklı yaklaşmıyorum da ondan çözüm odaklı bakıyorum 10 düşünüp 1 uygulamak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ocak Paylaş 23 Ocak (düzenlendi) micrada ki şanzıman bu, yani yağını filtrelerini (kesin) değişip devam edin, uzman yapsın, bu alet böyle arkadaşlar... kavramasıda değişir ama komple dağıtılır o şanzıman anca öyle, uzun iş ve yine başlar, bu şanzıman böyle.... sorun kavrama değil bu arada, rulman sorunu ve vs... videoyu izleyin... 23 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Cam silecek supurgeleri Würth marka ile değişti. Clio nun silecekleri nedense daha pahalı. Memleketimde Würth marka universal silecekleri takım yaparak 780 liraya hallettim. Bu silecekleri yapı olarak daha çok beğendim. Bakalım Bosch vs Würth nasıl olacak. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts