Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: elle yapsak daha iyi yavaş ve derinden İlk denemeler elle daha iyi olur malum kırılgan malzeme. Baskıyı elle hissetmekte fayda var abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: İlk denemeler elle daha iyi olur malum kırılgan malzeme. Baskıyı elle hissetmekte fayda var abi. Derin çizikler için ne yapmak gereklidir Köksal hocam? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Derin çizikler için ne yapmak gereklidir Köksal hocam? Tırnak takılıyor mu? Derinliğine göre değişir, yakından çekilmiş bi foto var mıdır? Daha net yorum yapabileyim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Derin çizikler için ne yapmak gereklidir Köksal hocam? Zaman 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: elle yapsak daha iyi yavaş ve derinden Elle homojen olmuyor abi. Ben far temizlerken elle yapmamla makina ile yapmam arasında ciddi fark oluyordu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce https://www.eboyam.com/urun/soft-mavi-zimpara-takozu-14x8-cm bötle birşey lazım o işlerde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Zaman Geçmişe mi gideyim düzeltmek için? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Tırnak takılıyor mu? Derinliğine göre değişir, yakından çekilmiş bi foto var mıdır? Daha net yorum yapabileyim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Gösterge camı zannetmiştim Bu plastiklere pasta vs olmaz zaten, desenini iyice bozar. Ucu kalkan plastikleri maket bıçağı ile kazıyıp hafif ısıtarak(çok değil öncesinde mümkünse hurda bir parçada deneme yapılmalı) renk alması sağlanabilir. En kolay uygulama torpido parlatıcı gibi bir ürünlerle az görünür hale getirmek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Çocukluğuna insen düzelmez bu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Çoktandır kilometre fotoğrafı paylaşmadım göstergenin jelatini mi duruyor? Gerçi bizimkinde yoktu ama böyle değil yani. Cam gibi berrak. Acaba bunlar çizik değil de cam yağlı mı, bez izi mi kalıyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: göstergenin jelatini mi duruyor? Gerçi bizimkinde yoktu ama böyle değil yani. Cam gibi berrak. Acaba bunlar çizik değil de cam yağlı mı, bez izi mi kalıyor Aldığımdan beri böyle. Bende öyle düşünüp sildim camsil vs ama aynı kalıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts