Metin Akbal Dün saat 14:15 Yazar Paylaş Dün saat 14:15 Ali Darbaz yazdı: Üşenmedin camımı söktün abi. Evet ne var ki gayet kolaydı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 17:45 Paylaş Dün saat 17:45 Pastayla cilayı göndersene bişi denicem 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Pastayla cilayı göndersene bişi denicem Nereyi çizdirdin 🤫 Sinan Akgöl yazdı: Eline saglik🧿 Teşekkür ettim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sivas'a dönerken geçeyim de gözlükleri de parlatalım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Nereyi çizdirdin 🤫 Teşekkür ettim Boranın gösterge de böyle ona süreyim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Boranın gösterge de böyle ona süreyim Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Halka alınca oluyor mu öyle? Aboo 2800 lira diyor malzemeye 54 dakika önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts