Metin Akbal Dün saat 14:15 Yazar Paylaş Dün saat 14:15 Ali Darbaz yazdı: Üşenmedin camımı söktün abi. Evet ne var ki gayet kolaydı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 17:45 Paylaş Dün saat 17:45 Pastayla cilayı göndersene bişi denicem 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Pastayla cilayı göndersene bişi denicem Nereyi çizdirdin 🤫 Sinan Akgöl yazdı: Eline saglik🧿 Teşekkür ettim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sivas'a dönerken geçeyim de gözlükleri de parlatalım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Nereyi çizdirdin 🤫 Teşekkür ettim Boranın gösterge de böyle ona süreyim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Boranın gösterge de böyle ona süreyim Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Halka alınca oluyor mu öyle? Aboo 2800 lira diyor malzemeye 1 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts