Metin Akbal Cumartesi 14:15 Yazar Paylaş Cumartesi 14:15 Ali Darbaz yazdı: Üşenmedin camımı söktün abi. Evet ne var ki gayet kolaydı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 17:45 Paylaş Cumartesi 17:45 Pastayla cilayı göndersene bişi denicem 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 05:22 Yazar Paylaş Pazar 05:22 Oğuzkan Işık yazdı: Pastayla cilayı göndersene bişi denicem Nereyi çizdirdin 🤫 Sinan Akgöl yazdı: Eline saglik🧿 Teşekkür ettim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 07:03 Paylaş Pazar 07:03 Sivas'a dönerken geçeyim de gözlükleri de parlatalım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 14:38 Paylaş Pazar 14:38 Metin Akbal yazdı: Nereyi çizdirdin 🤫 Teşekkür ettim Boranın gösterge de böyle ona süreyim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 20:42 Yazar Paylaş Pazar 20:42 Oğuzkan Işık yazdı: Boranın gösterge de böyle ona süreyim Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 20:56 Paylaş Pazar 20:56 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Halka alınca oluyor mu öyle? Aboo 2800 lira diyor malzemeye Pazar 20:57 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üşenmedin camımı söktün abi. Sökmek dağıtmak parlatmak takmak yarım saatimi almamış. Obd analizi yapay zeka sentezi, sanziman senkronizasyonu, kelebek adaptasyonu, Darbaz tezi, forum hipotezinden daha kısa sürmüş 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Metin Akbal yazdı: Sökmek dağıtmak parlatmak takmak yarım saatimi almamış. Obd analizi yapay zeka sentezi, sanziman senkronizasyonu, kelebek adaptasyonu, Darbaz tezi, forum hipotezinden daha kısa sürmüş ya kırılsaydı sökerken. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: ya kırılsaydı sökerken. Emin olmadan yapmam ki. Cam tırnaklı imiş tek tek kurtuldu cam ayrıldı. Daha önce Astra yı da Bora yı da söktüm. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Allah icin cok sever dürtüklemeyi 😂 Sökmediği tükenmez kalemle boyamadiğı arabası yokki 😂 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts