Metin Akbal 1 Ağustos Yazar Paylaş 1 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Üşenmedin camımı söktün abi. Evet ne var ki gayet kolaydı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Oğuzkan Işık yazdı: Pastayla cilayı göndersene bişi denicem Nereyi çizdirdin 🤫 Sinan Akgöl yazdı: Eline saglik🧿 Teşekkür ettim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Sivas'a dönerken geçeyim de gözlükleri de parlatalım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Metin Akbal yazdı: Nereyi çizdirdin 🤫 Teşekkür ettim Boranın gösterge de böyle ona süreyim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Oğuzkan Işık yazdı: Boranın gösterge de böyle ona süreyim Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kadrani sök bana gönder iki de iç kadran halkası al gümüş kadran yapayım. Halka alınca oluyor mu öyle? Aboo 2800 lira diyor malzemeye 2 Ağustos tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Üşenmedin camımı söktün abi. Sökmek dağıtmak parlatmak takmak yarım saatimi almamış. Obd analizi yapay zeka sentezi, sanziman senkronizasyonu, kelebek adaptasyonu, Darbaz tezi, forum hipotezinden daha kısa sürmüş 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Metin Akbal yazdı: Sökmek dağıtmak parlatmak takmak yarım saatimi almamış. Obd analizi yapay zeka sentezi, sanziman senkronizasyonu, kelebek adaptasyonu, Darbaz tezi, forum hipotezinden daha kısa sürmüş ya kırılsaydı sökerken. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: ya kırılsaydı sökerken. Emin olmadan yapmam ki. Cam tırnaklı imiş tek tek kurtuldu cam ayrıldı. Daha önce Astra yı da Bora yı da söktüm. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Allah icin cok sever dürtüklemeyi 😂 Sökmediği tükenmez kalemle boyamadiğı arabası yokki 😂 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Allah icin cok sever dürtüklemeyi 😂 Sökmediği tükenmez kalemle boyamadiğı arabası yokki 😂 Evet sıfır arabalarımı da söktüğüm doğrudur tırsanlara inat 😀 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts