Görkem Karakaş 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Focusun arka balataları değiştiğime o kadar pişmanım ki piyasadaki bilinen en kaliteli markalardan balata (ferado trw) bulduk üç ay sonra yine ses yaptı. Ama saçma sapan demir demire sürtme sesi gibi ve sadece duruken yumuşak frende geliyor o ses. aşırı rahatsız edici.. arada açıp zımpara ve balata spreyi ile temizliyorum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: öhhhöömmM Klasikler hariç 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: öhhhöömmM Ultra Super Sport GTI R32 ST RC GTR vs ve kırmızılar hariç Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Manuel arabalarınız değerinde alınır diye ekleyeyim. Manuel araba mı kaldı yaa Herif işi Çağlar Bayur yazdı: öhhhöömmM Sende Metin abi gibi düşünüyorsan hemen alırım abi param hazır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Herif işi Sende Metin abi gibi düşünüyorsan hemen alırım abi param hazır tantuni dürümle kovalarım 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: tantuni dürümle kovalarım Teklif mi ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Davet bence iadei ziyaret yap. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Davet bence iadei ziyaret yap. Gitmek lazım. Gelsene buraya Ankara üstü gidiliyor zaten beraber gidelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Teklif mi ? katmerli 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Gitmek lazım. Gelsene buraya Ankara üstü gidiliyor zaten beraber gidelim Birgun olur da ne zaman bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Birgun olur da ne zaman bilmiyorum Senin minik hacimliyi buraya bırakırız 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Senin minik hacimliyi buraya bırakırız Tabi sen 5 e atana kadar aynamda kaybolmazsan 😆 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Tabi sen 5 e atana kadar aynamda kaybolmazsan 😆 Kağıt üstünde 0-100 aynı. İyi olan kazansın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2025 Yazar Paylaş 24 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Kağıt üstünde 0-100 aynı. İyi olan kazansın Gündüz farları ile arka stoplar hep açık kapansa salise farklı olabilir 🤔 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 Clio yapay zekadan eksik mi kalsın 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 Görkem Karakaş yazdı: Focusun arka balataları değiştiğime o kadar pişmanım ki piyasadaki bilinen en kaliteli markalardan balata (ferado trw) bulduk üç ay sonra yine ses yaptı. Ama saçma sapan demir demire sürtme sesi gibi ve sadece duruken yumuşak frende geliyor o ses. aşırı rahatsız edici.. arada açıp zımpara ve balata spreyi ile temizliyorum TRW Delphi Bosch bakmiyirdum bundan dolayı Ferodo ya sasirdim. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: TRW Delphi Bosch bakmiyirdum bundan dolayı Ferodo ya sasirdim. Abi ben kampananın malzemesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Tahminim şuan ojinal kampananın balatasını da taksak aynı sesi yapacak. Çok ince tornalandığında hatta tornalamayı geç, zımparayla bi kat geçince dahi uzun uzun zaman ses olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: Clio yapay zekadan eksik mi kalsın Gerçek- yapay zeka algımızı da yitirdik. Anlaşılmıyor meret Güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 (düzenlendi) az eksikleri olsada bu gerçek yalnız, yapay zekada yapacak birşey bulamamış birde bunun icon-rs olanları var, onuda yapsın bakiim şu zeka 27 Aralık 2025 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Kar fotoğrafımız da olmasın mı Sava kışlıklar iş görüyor ama rampada kalkış yapmakta zorlandı hatta bir yerde kalkış yapamadı. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Ön fren balataları değişti. MGA marka balata 650 lira işçilik 400 lira aldı Opel ustam. Balata gerçekten bitmiş idare edecek kadar bile değilmiş. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Araba durmayınca çok harcanmış demekki dursun diye Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Araba durmayınca çok harcanmış demekki dursun diye Fren testi vardı Polo dan önce duruyor hee. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts