İçeriğe Yönlendir

Biraz Kızıl Biraz Mavi, Clio Naz.

Metin Akbal

Recommended Posts

Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

31 bin km oldu.

Çok hızlı bitmiş 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Çok hızlı bitmiş 

Fren park erken bitebilir. Hanımın acemilik arabası normal diyorum ben.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Bu arada mga ses yapar şimdiden diyim :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Bir önceki aracında sen ne kullanıyordun

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Ay sağol uyardığın iyi oldu sen demeden ses yapmaya başladı nerden haber aldın 😂

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alptuğ Özcan yazdı:

Bir önceki aracında sen ne kullanıyordun

Orjinal opar takmıştım konusunda mevcut.

Metin Akbal yazdı:

Ay sağol uyardığın iyi oldu sen demeden ses yapmaya başladı nerden haber aldın 😂

Kuşlar söyledi :crazy: bu arada AY'mı ? :blink:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Orjinal opar takmıştım konusunda mevcut.

Kuşlar söyledi :crazy: bu arada AY'mı ? :blink:

Çorum da kullanılır AY Gülüm vs ;)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

MGA ses yapmıyormuş şimdiden diyeyim segman yapıyormuş ama 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

MGA ses yapmıyormuş şimdiden diyeyim segman yapıyormuş ama 😁

Ben MGA demedim ki mga dedim :fiuw:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Ben MGA demedim ki mga dedim :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)
Metin Akbal yazdı:

Yani bunu bulmak için vakit mi harcadın inanmıyorum :biggrin: 

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Pansiyonda nöbetçiyim. Nasıl oldu anlamadım ön yolcu kapısını açınca arka kapının üst kromu takıldı ve yamuldu. Stor perde saç takma aparatı ile kromu komple kaldırdım bazı yerleri hiç yapışmamış onu farkettim. Vakit geçsin diye yanıma aldım. Çekic vasıtası ile bir miktar düzelttim sonra akrilik bantını yeniledim. Tatilde garaja çekip saç kurutma makinası ile ısıtarak takacağım.

image.jpg.23c141c4eee54d7cf669177e67fbd157.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Akbal yazdı:

Ek olarak güncelleme. Balata segmanı balata takılır iken kaymış diske surtuyormus bende balata ses yapıyor sanıyordum. Düzeltildi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Akbal

Dışarıdan gelenlere not. Araba ışıklarda beklerken arada bir freni bırakınca boşa düşüp teperek silkeleyerek vuruntulu şekilde kalkış yapıyordu. Ben akü kaynaklı diye düşünüyordum. Balata değişiminden beri yapmıyor. Demekki balata bitince oluşan fren zamanlaması hemen sanzımanı devreye alacak kadar olmuyor. Ya da bunu nasıl anlatayım bilemedim 😀 Şimdi freni bırakınca hemen kalkış yapmadığı için o boşluğu da alıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Metin Akbal yazdı:

Dışarıdan gelenlere not. Araba ışıklarda beklerken arada bir freni bırakınca boşa düşüp teperek silkeleyerek vuruntulu şekilde kalkış yapıyordu. Balata değişiminden beri yapmıyor. Demekki balata bitince oluşan fren zamanlaması hemen sanzımanı devreye alacak kadar olmuyor. Ya da bunu nasıl anlatayım bilemedim 😀 Şimdi freni bırakınca hemen kalkış yapmadığı için o boşluğu da alıyor.

Geçmiş olsun abi.
Şirkette bi tane şirket paket 1.0 tce var. otomatik. bu araba vites D konumunda iken frene tam basılı yarım kavrama gibi bi durum imkansızken motor yüke giriyor. Sanki manuel arabada el freni çekili iken yürütmeye çalışır gibi.. Vitesi N veya P'ye aldığımda arabanın üstünden yük kalkıyor. Neden yapar bu cvt'lerde kavrama nasıl? değişiyor mu ?

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

Dışarıdan gelenlere not.

Dışardan üye olmayanlar burayı görebiliyor mu?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Dışardan üye olmayanlar burayı görebiliyor mu?

Rusya’dan falan gelen olur diye :)

Görkem Karakaş yazdı:

Geçmiş olsun abi.
Şirkette bi tane şirket paket 1.0 tce var. otomatik. bu araba vites D konumunda iken frene tam basılı yarım kavrama gibi bi durum imkansızken motor yüke giriyor. Sanki manuel arabada el freni çekili iken yürütmeye çalışır gibi.. Vitesi N veya P'ye aldığımda arabanın üstünden yük kalkıyor. Neden yapar bu cvt'lerde kavrama nasıl? değişiyor mu ?

Valla bilgim yok kavrama değişir mi vs. Bu bahsettiğin olay bende motor soğukken veya tam kalkacak sıra geri frene basınca oluyor sıcakken olmuyor. Özellikle kalkışlarda farkediyorum.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

Rusya’dan falan gelen olur diye :)

Ben ciddi sordum abi yav. Üyelere özel bir kısım değil mi arabam kısmı?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Ben ciddi sordum abi yav. Üyelere özel bir kısım değil mi arabam kısmı?

Belki üyel olur vs vallaha niyetini anlamadım hep senin yüzünden kafa mı buluyorsun ciddi mi soruyorsun mozaik sweetim giyili mi falan 😅

Guncelleme: Farklı bir tarayıcıdan giriş yapmadan baktım. Arabam bolumu dışarıya açık.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Metin Akbal yazdı:

Clionun mu bu, sonradan takma sanırım, zira orjinali gerçek krom ve çıkmıyor, bir ara Çağlar aga plastik üstü boya diyordu ama değilmiş aklıma geldi bak, kapı çerçeveleri gerçekten metal, öyle plastik üstü olan tek yer kapı altlarındaki kısım,  sağlam tutsun istiyorsan takacağın yere primer uygula ve sonra parçayı ısıtıp yapıştır.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Clionun mu bu, sonradan takma sanırım, zira orjinali geröek krom ve çıkmıyor, bir ara Çağlar aga plastik üstü boya diyordu ama değilmiş aklıma geldi bak, kapı çerçeveleri gerçekten metal, öyle plastik üstü olan tek yer kapı altlarındaki kısım,  sağlam tutsun istiyorsan takacağın yere primer uygula ve sonra parçayı ısıtıp yapıştır.

Clio nun abi sonradan takma. Garaja inemiyorum kardan. Bir gün bekletip fön ısıtıp yapıştıracağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Metin Akbal yazdı:

Guncelleme: Farklı bir tarayıcıdan giriş yapmadan baktım. Arabam bolumu dışarıya açık.

Aboooriii. 2019da aldığım 207nin yeni sahibi ulaşmıştı geçen sene antepten. Demek ordan gördü. Bence görmemeleri lazım :unsure2:

Metin Akbal yazdı:

kafa mı buluyorsun ciddi mi soruyorsun

Hanımda aynı konudan şikayetçi :kihkih:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

+1 :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Araba ışıklarda beklerken arada bir freni bırakınca boşa düşüp teperek silkeleyerek vuruntulu şekilde kalkış yapıyordu

Ben bunu foruma sayfa sayfa sayfa yazardım, Şunu yaptım olmadı, bunu yaptım oldu ama geri başladı felan yazardım. Sonra arabaya boşa masraf ediyon vesayre der devamında ordan birileri araba dandik bozuk "bu araba alınmaz" "sat kurtul" mesajları ile dolardı :

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Cesaretini alkışlıyorum yiğidim aslanım koçum türünün son örneği 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...