İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: beyle şırıngaya çekip yollasam herkes koltuk altına apış arasına sıksa güreşten hemen önce olmazmı? Asiti yüksekse tahriş eder arkadaş dedi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: beyle şırıngaya çekip yollasam herkes koltuk altına apış arasına sıksa güreşten hemen önce olmazmı? Bir fırt ta 1.3 TCE motorlara ayiriver. Uyumlu mu motora katıp analiz edilmeli 😃 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart Paylaş 13 Mart Metin Akbal yazdı: Bir fırt ta 1.3 TCE motorlara ayiriver. Uyumlu mu motora katıp analiz edilmeli 😃 Önce Ali'nin arabada deneyelim.. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart Paylaş 15 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Önce Ali'nin arabada deneyelim.. Şöyle gidiyorum böyle gidiyorum diyor ortalama tüketim 3.8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 18:14 Paylaş Pazar 18:14 Türkiye, zeytin üretiminde tüm zamanların en yüksek rekoltesine ulaştı. Yüksek rekolte sonucu zeytinyağı fiyatlarında sert bir düşüş yaşandı. Geçtiğimiz sezon 500-600 TL arasında satılan natürel sızma zeytinyağının litre fiyatı, bu sezon 200-250 TL bandına kadar geriledi. Ancak sektör temsilcileri, önümüzdeki sezon üretimin önemli ölçüde azalacağına dikkat çekerek fiyatlarda yeniden yükseliş yaşanabileceği uyarısında bulunuyor. ZEYTİNYAĞI FİYATLARI YENİDEN YÜKSELECEK TÜİK’in 2024-2025 sezonuna ilişkin ilk tahminine göre, Türkiye’nin zeytin üretimi 3 milyon 750 bin tona ulaşarak rekor kırdı. Ancak bu bereketli yılın ardından zeytinde “yok yılı” bekleniyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 19:27 Paylaş Pazar 19:27 https://www.habercigazetesi.net/ekonomi/balikesirde-2-milyon-metrekarelik-alanda-altin-aranacak.html#:~:text=Yöre sakinlerince Hıdırlık mevki olarak,dolarlık rezerv öngörüldüğü ifade edildi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 19:40 Paylaş Pazar 19:40 dayımın 400 kadar zeytin ağacı var arbeqine cinsi onda bile çok az zeytin var. normalde o ağaçta yok senesi diye bir konu pek yok hersene verirdi o Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 06:27 Paylaş Pazartesi 06:27 Mehmet Ozyurek yazdı: https://www.habercigazetesi.net/ekonomi/balikesirde-2-milyon-metrekarelik-alanda-altin-aranacak.html#:~:text=Yöre sakinlerince Hıdırlık mevki olarak,dolarlık rezerv öngörüldüğü ifade edildi. Boyle bozkir olan altin madeni yokmu ya Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 06:43 Paylaş Pazartesi 06:43 Doğan Arşiray yazdı: Boyle bozkir olan altin madeni yokmu ya Yakında olur. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 06:57 Paylaş Pazartesi 06:57 Ali Gök yazdı: dayımın 400 kadar zeytin ağacı var arbeqine cinsi onda bile çok az zeytin var. normalde o ağaçta yok senesi diye bir konu pek yok hersene verirdi o Genelde ağaçları döverek hasat yaptıklarından bir yıl ağaç kendini toplamaya çalışıp ürüne yönelemiyor biraz sebep bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:02 Paylaş Pazartesi 07:02 Doğan Arşiray yazdı: Boyle bozkir olan altin madeni yokmu ya Yok, zeytinliği seviyormuş Altın. Mehmet Yeter yazdı: Yakında olur. Güzel tespit. kahreden sonuç. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 07:04 Paylaş Pazartesi 07:04 Ali Gök yazdı: dayımın 400 kadar zeytin ağacı var arbeqine cinsi onda bile çok az zeytin var. normalde o ağaçta yok senesi diye bir konu pek yok hersene verirdi o tarımsal hasılda rekor kırmışız. 70 milyar dolarlık hasıl varmış. Dünyada 7.sıraya yüksekmişiz https://www.sozcu.com.tr/bakan-yumakli-ulkemiz-ilk-defa-70-milyar-dolar-sinirini-asti-p192333 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:04 Paylaş Pazartesi 07:04 İlkay Başaran yazdı: Genelde ağaçları döverek hasat yaptıklarından bir yıl ağaç kendini toplamaya çalışıp ürüne yönelemiyor biraz sebep bu. Bu sene var yılı, seneye yok yılı demekki. Düzgün budama ile yok yılı, var yılı haline gelemez mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:12 Paylaş Pazartesi 07:12 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tarımsal hasılda rekor kırmışız. 70 milyar dolarlık hasıl varmış. Dünyada 7.sıraya yüksekmişiz https://www.sozcu.com.tr/bakan-yumakli-ulkemiz-ilk-defa-70-milyar-dolar-sinirini-asti-p192333 Bizdeki tarımın sorunu kontrolsüzlük.. Bu yıl herkes patates ekerken, seneye herkes buğday, öbür sene herkes kabak ekebiliyor. Bir de şu var, tarımsal hasılatta rekor kırdıysak biz neden pek hissetmiyoruz bunu.. Hadi meyveyi geçtim soğuk aldı.. Biber şu mevsimde bile 150 lira. ucuz olan tek şey yeşillik grubu.. o da saatine göre. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 07:13 Paylaş Pazartesi 07:13 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu sene var yılı, seneye yok yılı demekki. Düzgün budama ile yok yılı, var yılı haline gelemez mi? Sırıkçılar ağaçların canına okuyor. Yani okumasa bile belki zeytinde bu oluyorsa bile sırık ve vurma olayı arttırıyor. Tabi yağmur vs de etkili, baraj zaten boş yer altında da su kalmadı... Budamadan ziyade toplarken hasar veriyorlar abi ağaca. Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 08:26 Paylaş Pazartesi 08:26 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tarımsal hasılda rekor kırmışız. 70 milyar dolarlık hasıl varmış. Dünyada 7.sıraya yüksekmişiz https://www.sozcu.com.tr/bakan-yumakli-ulkemiz-ilk-defa-70-milyar-dolar-sinirini-asti-p192333 Ziyaaaa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 08:57 Paylaş Pazartesi 08:57 Ali Gök yazdı: Ziyaaaa Limon 100 lira. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Pazartesi 09:20 Paylaş Pazartesi 09:20 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Türkiye, zeytin üretiminde tüm zamanların en yüksek rekoltesine ulaştı. Yüksek rekolte sonucu zeytinyağı fiyatlarında sert bir düşüş yaşandı. Geçtiğimiz sezon 500-600 TL arasında satılan natürel sızma zeytinyağının litre fiyatı, bu sezon 200-250 TL bandına kadar geriledi. Ancak sektör temsilcileri, önümüzdeki sezon üretimin önemli ölçüde azalacağına dikkat çekerek fiyatlarda yeniden yükseliş yaşanabileceği uyarısında bulunuyor. ZEYTİNYAĞI FİYATLARI YENİDEN YÜKSELECEK TÜİK’in 2024-2025 sezonuna ilişkin ilk tahminine göre, Türkiye’nin zeytin üretimi 3 milyon 750 bin tona ulaşarak rekor kırdı. Ancak bu bereketli yılın ardından zeytinde “yok yılı” bekleniyor. Düşen fiyatları yansıtan neresi var merak ettim, gemlikten aldığım yerde zeytin ve zeytinyağının (5 lt 1800 lira) fiyatı bu sene hep aynı. Hakkını yemiyim Aralık'ta 2100 liraymış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:27 Yazar Paylaş Pazartesi 09:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Limon 100 lira. rakam bir yana, limından ucuza çilek nasıl oluyor onu anlamadım anlamak ta istemem Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 10:08 Paylaş Pazartesi 10:08 Çağlar Bayur yazdı: rakam bir yana, limından ucuza çilek nasıl oluyor onu anlamadım anlamak ta istemem Pazarda yarısı çürük çileğe 100-120 lira istiyorlar. Köylü pazarına gittim, bu hafta çilek yoktu bende halden aldım. 180'den aşağı veremem dedi.. Tarlasından satın aldığım çilekçiyi aradım. yeni topladım, 150 liradan veririm dedi. Gittim, 7 kilo aldım.. indirim yapmayacak mısın. 150 ile mi çarpacağız dedim. Yok abi dedi, reçellik küçükler 75 lira dedi. ben sofralığı 150 lira demiştim dedi. Toptan hale verse 50 liradan verecekti.. Hale girip çıksa, oradan da perakendeciye düşse 180 olacaktı işte. Selçuk Keleş yazdı: Düşen fiyatları yansıtan neresi var merak ettim, gemlikten aldığım yerde zeytin ve zeytinyağının (5 lt 1800 lira) fiyatı bu sene hep aynı. Hakkını yemiyim Aralık'ta 2100 liraymış. Marketlerde ucuzladı. rafine olanlar litresi 150 liraya kadar düştü. Ama ben hala sızmayı marketten almıyorum. bir defa bir kilo aldım 3 yıldır duruyor kullanamadık. Berbat idi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 10:23 Paylaş Pazartesi 10:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Limon 100 lira. O Markette bu arada ben yazmıştım geçen sene kasım ayında yaza limon 100 lira diye Çağlar Bayur yazdı: rakam bir yana, limından ucuza çilek nasıl oluyor onu anlamadım anlamak ta istemem Limonu bu sebeple kestik işte limon ne zaman para etse millet auvv limona baak diyor 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:14 Yazar Paylaş Pazartesi 11:14 Mehmet Ozyurek yazdı: 3 yıldır duruyor kullanamadık. sahiplendir yahu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts