Mehmet Ozyurek 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Gök yazdı: O Markette bu arada ben yazmıştım geçen sene kasım ayında yaza limon 100 lira diye Aman tarla fiyatını yazma.. Konuşana 1 milyon lira ceza yazıyotlar.. Iğdırlı kayısıcı amcaya yazdılar.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Aman tarla fiyatını yazma.. Konuşana 1 milyon lira ceza yazıyotlar.. Iğdırlı kayısıcı amcaya yazdılar.. yok artık karışmıyorum beni ilgilendirmez 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Gök yazdı: O Markette bu arada ben yazmıştım geçen sene kasım ayında yaza limon 100 lira diye Limonu bu sebeple kestik işte limon ne zaman para etse millet auvv limona baak diyor sen limonsun, sus otur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:57 Paylaş Dün saat 08:57 1 litre Yudum sızma bim’de 210 lira. Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 09:06 Paylaş Dün saat 09:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 litre Yudum sızma bim’de 210 lira. marketlerde satılanların zeytin yağı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum heleki o bal diye satılanlar tam hikaye. almayın yemeyin bal zeytin yağı ve peynir yemekten vazgeçin 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:09 Paylaş Dün saat 09:09 Ali Gök yazdı: marketlerde satılanların zeytin yağı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum heleki o bal diye satılanlar tam hikaye. almayın yemeyin bal zeytin yağı ve peynir yemekten vazgeçin biz sebze meyve yemekten vazgeçtik. Hem şeker bombası hem koruyucu çok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ali Gök yazdı: marketlerde satılanların zeytin yağı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum heleki o bal diye satılanlar tam hikaye. almayın yemeyin bal zeytin yağı ve peynir yemekten vazgeçin teker keşfedilsin mağaraya taşımak zorluğundan kurtulalım Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: teker keşfedilsin mağaraya taşımak zorluğundan kurtulalım doğrusunu söyledim. emin olmadığınız kişiden bişe almayın. malesef durum sıktı ülkede 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Gök yazdı: doğrusunu söyledim. emin olmadığınız kişiden bişe almayın. malesef durum sıktı ülkede E mondeo da alıyoruz. borusu patlak çıkıyor. tamir ediyoruz. tıp ilerledi. yaşam süresi üzedi. hallederiz sıkma canını Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sahiplendir yahu Bence dizel jeneratoru olan birisi evlat edinir Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: E mondeo da alıyoruz. borusu patlak çıkıyor. tamir ediyoruz. tıp ilerledi. yaşam süresi üzedi. hallederiz sıkma canını hangi mondeonun borusu patlak yahu nazar değirecen şimdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 litre Yudum sızma bim’de 210 lira. Benim üç sene önce bir litre olarak alıp hiç kullanamadığımız yağ. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim üç sene önce bir litre olarak alıp hiç kullanamadığımız yağ. Neden kötü mü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce bi ara tağşiş falan dendi ama bence fena yağ değil. Bi ara onun tanıdığı bunun akrabası derken daha kötü yağlar yedik. Komili veya yudum sızma kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden kötü mü Egeden marka yağı kullanamadık biz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Egeden marka yağı kullanamadık biz. kullanamadık derken kötülüğünden dolayı mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kullanamadık derken kötülüğünden dolayı mı Tadı uymadı diyelim.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi ara tağşiş falan dendi ama bence fena yağ değil. Bi ara onun tanıdığı bunun akrabası derken daha kötü yağlar yedik. Komili veya yudum sızma kullanıyorum. Kullanma Mehmet Ozyurek yazdı: Benim üç sene önce bir litre olarak alıp hiç kullanamadığımız yağ. Evet suriye zeytinlerinin yağı kötü oluyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kullanma Evet suriye zeytinlerinin yağı kötü oluyor. ağırlıklı komili kullanıyorum. onun laboratuvar değerleri standartlar içinde. onu da kullanmayıp ne kullanacağız? yudum'u da geri veririm. ama midemize neler neler giriyor. çok kaliteli değil de biraz kalitesiz zeytinin yağı paketli gıdalardan daha kötü değildir bence. insanlar her şeyi yiyip zeytinyağına gelince çok ses çıkarıyor. ha, konu verilen paranın hakkı konusuysa o zaman doğru tabi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ağırlıklı komili kullanıyorum. onun laboratuvar değerleri standartlar içinde. onu da kullanmayıp ne kullanacağız? yudum'u da geri veririm. ama midemize neler neler giriyor. çok kaliteli değil de biraz kalitesiz zeytinin yağı paketli gıdalardan daha kötü değildir bence. insanlar her şeyi yiyip zeytinyağına gelince çok ses çıkarıyor. ha, konu verilen paranın hakkı konusuysa o zaman doğru tabi Bu kısma katılıyorum bende evet. En baba pamuk yağı yersin. Bi margarinden hertürlü iyidir. Biz girip çıktığımız için fabrikalara böle butik işletmeler daha güvenilir geliyor. Zeytini verip anında yağının çıktığını görmek büyük konfor. Önünde sıkıyor adam. Biraz dama tadı da var tabi. Bana göre süper olan yağa adam bu ne len diyor. Bana da onun yağı 0w16 gibi geliyor. Koku yok, tortu yok asit yok vs. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce zamanında benden almadınız pahalı dediniz... iyi mal ucuz olurmu. neyse ben yine stoğumu yaptım seneye otoclubyağlıgüreşlerine sponsorum. İlkay Başaran yazdı: Bu kısma katılıyorum bende evet. En baba pamuk yağı yersin. Bi margarinden hertürlü iyidir. Biz girip çıktığımız için fabrikalara böle butik işletmeler daha güvenilir geliyor. Zeytini verip anında yağının çıktığını görmek büyük konfor. Önünde sıkıyor adam. Biraz dama tadı da var tabi. Bana göre süper olan yağa adam bu ne len diyor. Bana da onun yağı 0w16 gibi geliyor. Koku yok, tortu yok asit yok vs. 0 16 tam hibrit yağı. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben Alanya dan 15litre aldım tanıdığım arkadaşlar var kendi bahçelerinden geçen yılın mahsulü,ekim de almıştım çok memnun kaldım fiyatı kuzey ege den daha uyguna geldi bana. Yorum bağlantısı
Recommended Posts