Mehmet Ozyurek 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Gök yazdı: O Markette bu arada ben yazmıştım geçen sene kasım ayında yaza limon 100 lira diye Aman tarla fiyatını yazma.. Konuşana 1 milyon lira ceza yazıyotlar.. Iğdırlı kayısıcı amcaya yazdılar.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Aman tarla fiyatını yazma.. Konuşana 1 milyon lira ceza yazıyotlar.. Iğdırlı kayısıcı amcaya yazdılar.. yok artık karışmıyorum beni ilgilendirmez 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Gök yazdı: O Markette bu arada ben yazmıştım geçen sene kasım ayında yaza limon 100 lira diye Limonu bu sebeple kestik işte limon ne zaman para etse millet auvv limona baak diyor sen limonsun, sus otur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 1 litre Yudum sızma bim’de 210 lira. Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 litre Yudum sızma bim’de 210 lira. marketlerde satılanların zeytin yağı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum heleki o bal diye satılanlar tam hikaye. almayın yemeyin bal zeytin yağı ve peynir yemekten vazgeçin 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Gök yazdı: marketlerde satılanların zeytin yağı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum heleki o bal diye satılanlar tam hikaye. almayın yemeyin bal zeytin yağı ve peynir yemekten vazgeçin biz sebze meyve yemekten vazgeçtik. Hem şeker bombası hem koruyucu çok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ali Gök yazdı: marketlerde satılanların zeytin yağı olma ihtimali olduğunu sanmıyorum heleki o bal diye satılanlar tam hikaye. almayın yemeyin bal zeytin yağı ve peynir yemekten vazgeçin teker keşfedilsin mağaraya taşımak zorluğundan kurtulalım Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: teker keşfedilsin mağaraya taşımak zorluğundan kurtulalım doğrusunu söyledim. emin olmadığınız kişiden bişe almayın. malesef durum sıktı ülkede 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Gök yazdı: doğrusunu söyledim. emin olmadığınız kişiden bişe almayın. malesef durum sıktı ülkede E mondeo da alıyoruz. borusu patlak çıkıyor. tamir ediyoruz. tıp ilerledi. yaşam süresi üzedi. hallederiz sıkma canını Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sahiplendir yahu Bence dizel jeneratoru olan birisi evlat edinir Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: E mondeo da alıyoruz. borusu patlak çıkıyor. tamir ediyoruz. tıp ilerledi. yaşam süresi üzedi. hallederiz sıkma canını hangi mondeonun borusu patlak yahu nazar değirecen şimdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 litre Yudum sızma bim’de 210 lira. Benim üç sene önce bir litre olarak alıp hiç kullanamadığımız yağ. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim üç sene önce bir litre olarak alıp hiç kullanamadığımız yağ. Neden kötü mü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bi ara tağşiş falan dendi ama bence fena yağ değil. Bi ara onun tanıdığı bunun akrabası derken daha kötü yağlar yedik. Komili veya yudum sızma kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden kötü mü Egeden marka yağı kullanamadık biz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Egeden marka yağı kullanamadık biz. kullanamadık derken kötülüğünden dolayı mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts