Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Adnan Çakır yazdı: 1 ay sonra 180 TL 🫣🍋 Limon 100 lira diye ne zaman yazmışım.. 2 yıl falan önce galiba.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben kavlakdan alıyorum herşeyi, sen daha iyi bilirsin. Reklamı çok, yemeside iyi diye ordan alıyoz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben kavlakdan alıyorum herşeyi, sen daha iyi bilirsin. Reklamı çok, yemeside iyi diye ordan alıyoz. Ben geçen yudum aldım. Linç yedim burada. Bana zeytinyağı soruyon tereyağ desen o zaman bakalım. Bizim ineklerin sütü böyle Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sıradan bir gün coğrafya için Millet o kadar alışmış ki çakma z yağı tüketmeye harbisini tadınca bu ne len çok buruk bu diyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: 1 ay sonra 180 TL 🫣🍋 Limonata satislarimiz baslamistir. Dogan limonculuk ltd. Mehmet Ozyurek yazdı: Limon 100 lira diye ne zaman yazmışım.. 2 yıl falan önce galiba.. Aldiklarim kurudu. Iyi bir is modeli degilmis... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Aldiklarim kurudu. Iyi bir is modeli degilmis... Limon fonu al 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben geçen yudum aldım. Linç yedim burada. Bana zeytinyağı soruyon Haklıyız Tansu Kalafatoğlu yazdı: tereyağ desen o zaman bakalım. Bizim ineklerin sütü böyle Yaylada akşama kadar gezen ineği nerede bulacağız ya.. Maşallah. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yaylada akşama kadar gezen ineği nerede bulacağız ya... yaylada 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts