Oğuzkan Işık 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 (düzenlendi) Selamlar 14.01.2024 pazar günü mangal yapmayı düşünüyoruz. Etrafı kapalı, sobalı çardaklar bulunan birkaç mekan var. Aralarından kişi sayısına göre çardağı olanı seçeceğiz.Üşümeden keyifli vakit geçirebiliriz. Öğlen gibi buluşup akşama kadar dururuz. Birkaç kişi önden gidip gerekli hazırlıkları yapar. @Aydın Perçem @Serkan Toker @Murat Sürmeli +1 @Alptuğ Özcan @Ersev Kaya @Remzi Karaca @Zafer Bakar @Birhan uysal @Gökay Yiğit @Macit Aliyev Şimdilik gelecek olan kişiler bu şekilde. 2 Ocak 2024 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 5 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Kâr olmazsa gelirim yada kış lastikli birine eklenirim akslilk olmazsa 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Ağaçlık alan bul. Römork ve hızarımı alıp geleyim. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ocak 2024 Yazar Paylaş 2 Ocak 2024 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ağaçlık alan bul. Römork ve hızarımı alıp geleyim. Onun için mangaldan sonra ayrıca gideriz abi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Selamlar 14.01.2024 pazar günü mangal yapmayı düşünüyoruz. Etrafı kapalı, sobalı çardaklar bulunan birkaç mekan var. Aralarından kişi sayısına göre çardağı olanı seçeceğiz.Üşümeden keyifli vakit geçirebiliriz. Öğlen gibi buluşup akşama kadar dururuz. Birkaç kişi önden gidip gerekli hazırlıkları yapar. @Aydın Perçem @Serkan Toker @Murat Sürmeli +1 @Alptuğ Özcan @Ersev Kaya @Remzi Karaca @Zafer Bakar @Birhan uysal @Gökay Yiğit @Macit Aliyev Şimdilik gelecek olan kişiler bu şekilde. Yalnız forum 2024 buluşmalarına hazır değil. ? Başlık 2023 de kalmış. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ocak 2024 Yazar Paylaş 2 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Aksilik olmazsa gelirim. Hadi inşallaahhhh Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Hatta diyom benim bı Ankara yapmam lazımdı neydi sebebi neydi. Pavyon?? Yok yok pazara Mercedes getirmek lazım diyordum çok seviliyor orda Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ocak 2024 Yazar Paylaş 2 Ocak 2024 Aydın Perçem yazdı: Yalnız forum 2024 buluşmalarına hazır değil. ? Başlık 2023 de kalmış. Emmiye sordum onu. Halledecek Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Hadi inşallaahhhh Şartları yazdım, gelip evin önünden alıyorsun, buluşma sonrası evin önüne bırakıyorsun. Yoksa arabanı mangalda pişiririm Hasan Karabekiroglu yazdı: Ağaçlık alan bul. Römork ve hızarımı alıp geleyim. Buralarda ağacı kim kaybetmişte Oğuz bulsun 2 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 (düzenlendi) Doğru şıkkı işaretlemişim... 2 Ocak 2024 tarihinde Remzi Karaca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Bodrum angaraya yakın olsaydı gelirdim,şimdiden afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kâr olmazsa gelirim yada kış lastikli birine eklenirim akslilk olmazsa Büyük ihtimal kar kıyamet olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2024 Paylaş 2 Ocak 2024 Fatih Keskin yazdı: Büyük ihtimal kar kıyamet olacak Isıtmalı koltuklu bı Nissan alır evimizden yani 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 3 Ocak 2024 Paylaş 3 Ocak 2024 Afiyet olsun arkadaşlar. 06.01.2024 tarihinde Oğuzkan Erışık arkadaşın tarif ettiği yerlerden birinde (Alacaatlı Aile Piknik alanı-Lazın yeri) iş yerindeki arkadaşlarımla mangal yapacağız.Gönül isterdi aynı tarihe denk gelsin.Tanışma fırsatı da olurdu.O tarihte müsait değilim.Şimdiden iyi eğlenceler. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak 2024 Yazar Paylaş 3 Ocak 2024 Ahmet Kaleli yazdı: Afiyet olsun arkadaşlar. 06.01.2024 tarihinde Oğuzkan Erışık arkadaşın tarif ettiği yerlerden birinde (Alacaatlı Aile Piknik alanı-Lazın yeri) iş yerindeki arkadaşlarımla mangal yapacağız.Gönül isterdi aynı tarihe denk gelsin.Tanışma fırsatı da olurdu.O tarihte müsait değilim.Şimdiden iyi eğlenceler. Daha önce gittiniz mi oraya tavsiye eder misiniz? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Ocak 2024 Paylaş 3 Ocak 2024 Fatih Keskin yazdı: Büyük ihtimal kar kıyamet olacak Kar üstünde mangal bayılırız abi @Oğuzkan Erışık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2024 Paylaş 3 Ocak 2024 Ooo davet.. Muhtemelen karlı olacak. Hızlı tren seferlerine bakmalı. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 3 Ocak 2024 Paylaş 3 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Daha önce gittiniz mi oraya tavsiye eder misiniz? Evet gittim.Tavsiye ederim.Giriş ücretli.Siz sadece et, sebze, tatlı ayran v.s. yani yiyecek ve soğuk içecekleri getiriyorsunuz.Mangal ve semaver ücreti karşılığında veriliyor.Mangal közlenmiş olarak geliyor.Semaver de çay demlenmiş olarak takdim ediliyor.Belediyeye ait olan ücretsiz yer de varmış aynı güzegahta.Oraya gitmedim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak 2024 Yazar Paylaş 3 Ocak 2024 Ahmet Kaleli yazdı: Evet gittim.Tavsiye ederim.Giriş ücretli.Siz sadece et, sebze, tatlı ayran v.s. yani yiyecek ve soğuk içecekleri getiriyorsunuz.Mangal ve semaver ücreti karşılığında veriliyor.Mangal közlenmiş olarak geliyor.Semaver de çay demlenmiş olarak takdim ediliyor.Belediyeye ait olan ücretsiz yer de varmış aynı güzegahta.Oraya gitmedim. Getirdikleri mangal kaç kilo et pişirir acaba? Çınaraltı piknik alanı var. Oraya gittiniz mi? Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 3 Ocak 2024 Paylaş 3 Ocak 2024 Biz 7 kişi gittik iki mangal istedik.Mangallar büyüktü.Çınaraltını bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ocak 2024 Yazar Paylaş 14 Ocak 2024 Bir ciger yemişiz bir ciger yemişiz üfff. Gelen herkesin ayağına sağlık. Çok güzeldi. Elimle besleyim dedim yok dedi 30 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 tüpsüz mangal mı o herkese bir çaydanlık mı? yoksa komple o kadar mı ? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ocak 2024 Yazar Paylaş 14 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: tüpsüz mangal mı o herkese bir çaydanlık mı? yoksa komple o kadar mı ? Kömürlü kömürlü. Çaydanlığın öyle olduğuna bakma abi çok içildi 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: tüpsüz mangal mı o herkese bir çaydanlık mı? yoksa komple o kadar mı ? Kömürlü mangal abi, çaydanlık herkese toplam 1 demlik. Tıka basa yedik, çaya yer kalmadı zaten pek. @Oğuzkan Erışık ellerine sağlık kardeşim 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts