Oğuzkan Işık 14 Ocak 2024 Yazar Paylaş 14 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: çaydanlık herkese toplam 1 demlik Birhanın haşlaya haşlaya 5 demlik çay çıkardığını niye söylemiyorsun 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Maşallah gelemedik beee Hakikaten hani kar yagmazsa gelecektin Oğuzkan Erışık yazdı: Birhanın haşlaya haşlaya 5 demlik çay çıkardığını niye söylemiyorsun Sana ettiklerinden sonra Birhana bulaşmama kararı aldım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Hakikaten hani kar yagmazsa gelecektin Sana ettiklerinden sonra Birhana bulaşmama kararı aldım Buraya bile kar dedi boluya guvenemedim yazlık lastikle gelen de olmadı kaynak yapacak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 OOo şefkatli adminim de oradaymış. Hepinize afiyetler olsun. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 (düzenlendi) Afiyet olsun. Ziyareti iade yapamadık. Aranızda gizlice mi konuştunuz yav, konu unutulmuş burada 14 Ocak 2024 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Buraya bile kar dedi boluya guvenemedim yazlık lastikle gelen de olmadı kaynak yapacak Hızlı trenle gelsen alırdım seni Tansu Kalafatoğlu yazdı: Afiyet olsun. Ziyareti iade yapamadık. Aranızda gizlice mi konuştunuz yav, konu unutulmuş burada Teesüf ederiz, kocaman konu açtık forumda. Senin araba az da yakardı, toplayıp milleti gelseydin ya 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ocak 2024 Yazar Paylaş 14 Ocak 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Afiyet olsun. Ziyareti iade yapamadık. Aranızda gizlice mi konuştunuz yav, konu unutulmuş burada Sen görme diye konuyu sana görünmez yapmıştık nereden gördün ? Sobayı yakamadık bir türlü. Kipritimiz yoktu 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen görme diye konuyu sana görünmez yapmıştık nereden gördün ? Sobayı yakamadık bir türlü. Kipritimiz yoktu Çekirdeklen güzel yandı ama Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Hızlı trenle gelsen alırdım seni Teesüf ederiz, kocaman konu açtık forumda. Senin araba az da yakardı, toplayıp milleti gelseydin ya Eyvallah nöbetçi kaldım kimseden ses almayınca Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Eyvallah nöbetçi kaldım kimseden ses almayınca Aklında bulunsun, ikamet mevkii nedeniyle buluşmalara katılırsam zaten şehirlerarası yol gitmiş oluyorum. Bir buçuk saatte gittim, iki de çevirmeye girdim Ben katılıyorsam hızlı trenle, otobüsle, uçakla gelenleri egeanın koltuğuna sığacak şekilde alabilirim 14 Ocak 2024 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Maşallah, ayklarınıza sağlık afiyet oslun. Yalnız konuyu ben de görmemişim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Önder Özcan yazdı: Maşallah, ayklarınıza sağlık afiyet oslun. Yalnız konuyu ben de görmemişim Toplantılar - 2024 bölümündeki tek başlık abi, numara mı büyüdü acaba? 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Maşallah ? ne ka güzel ayaklarınıza sağlık, afiyet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 4 ayaklı ciğeri güzeldi, köftesi de güzeldi keretanın, eline sağlık Oğuz E hani gruba foto atmamış Birhan? Bekliyoruz yahu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ocak 2024 Yazar Paylaş 14 Ocak 2024 Murat Sürmeli yazdı: 4 ayaklı ciğeri güzeldi, köftesi de güzeldi keretanın, eline sağlık Oğuz E hani gruba foto atmamış Birhan? Bekliyoruz yahu Afiyet olsun da ne fotosu atacak birhan yine? Vallaha artık terkederim buraları. Yeter yav ? 3 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Organizasyonda Oğuz, Şişlemede ve salatada Oğuz, Alptuğ ellerinize ve emeğine sağlık. Mangalda başta Birhan ve tüm arkadaşlar elinize sağlık. Serkan abi sobada, ben de naçizane premium abilikte.. Ankara sınırları zorluyor.. Büyük etkinlik şart.. ?? 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ocak 2024 Yazar Paylaş 14 Ocak 2024 Sol baştan sayalım @Gökay Yiğit @Macit Aliyev @Murat Sahın Alper(toggun veliahtı ) @Remzi Karaca @Murat Sürmeli @Alptuğ Özcan Nam-ı diğer 350ci @Birhan uysal @Serkan Toker @Aydın Perçem Çok kıymetli abilere sahibiz, varolun. 11 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Servet Aydın yazdı: Beğenmedim toplantıyı? Gelmedin eksik kaldık uzaktan anca patlıcan emojisi işte 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 2 hafta ses çıkmayınca olmaz dedim yoksa kışlıkları takmış haber bekliyordum. Ayaklarınıza sağlık 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Ocak 2024 Yazar Paylaş 15 Ocak 2024 Fatih Keskin yazdı: 2 hafta ses çıkmayınca olmaz dedim yoksa kışlıkları takmış haber bekliyordum. Ayaklarınıza sağlık Biz dediysek yaparız 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Havalar biraz yumuşayınca yenisini organize eder @Oğuzkan Erışık, bu sefer bahane de olmaz, gelirsiniz artık Bu arada, dondum Oğuz, hala ısınamadım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Toplantılar - 2024 bölümündeki tek başlık abi, numara mı büyüdü acaba? Numara zaten büyüdü, 3 ay falan önce yeniledeik gözlüğü Forumu o şekilde takip eden var mı ya? "Du bakayım toplantılar başlığına bi gireyim, yakında toplantı var mı?" Kimse böyle yapmaz ki. Ben forumu "yeni içerik" kısmından takip ederim. Bu konu arada kaçmış. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts