Oğuzkan Işık 15 Ocak 2024 Yazar Paylaş 15 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Bu arada, dondum Oğuz, hala ısınamadım Sıcaktan pencereyi açarken nasıl oluyorda donuyorsunuz bayım? bu soğukta burdan daha sıcak yer hamamdır. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Önder Özcan yazdı: Numara zaten büyüdü, 3 ay falan önce yeniledeik gözlüğü Forumu o şekilde takip eden var mı ya? "Du bakayım toplantılar başlığına bi gireyim, yakında toplantı var mı?" Kimse böyle yapmaz ki. Ben forumu "yeni içerik" kısmından takip ederim. Bu konu arada kaçmış. Gelebilseniz iyiydi ama demek ki hayırlısı böyle imiş Bir dahakine artık. Oğuzkan Erışık yazdı: Sıcaktan pencereyi açarken nasıl oluyorda donuyorsunuz bayım? bu soğukta burdan daha sıcak yer hamamdır. Ben hiç pencere açmadım, iftira atma. Siz açtınız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Konuyu neden bu kadar sessiz bıraktınız.. Gelirdik ya. Saymıyoruz bunu. Maşallah. Güzel toplantı olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: 4 ayaklı ciğeri güzeldi, köftesi de güzeldi keretanın, eline sağlık Oğuz E hani gruba foto atmamış Birhan? Bekliyoruz yahu Birhan atmasın bence foto. O o kadar arşivin içinden foto atarken yanlışlıkla başka şeylere tıklar mazallah Oğuzkan Erışık yazdı: Afiyet olsun da ne fotosu atacak birhan yine? Vallaha artık terkederim buraları. Yeter yav ? Mehmet Ozyurek yazdı: Konuyu neden bu kadar sessiz bıraktınız.. Gelirdik ya. Saymıyoruz bunu. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aranızda gizlice mi konuştunuz yav, konu unutulmuş burada Fatih Keskin yazdı: 2 hafta ses çıkmayınca olmaz dedim yoksa kışlıkları takmış haber bekliyordum. Ayaklarınıza sağlık Ohoo herkes iş işten geçtinten sonra çamura yatmış. Forumun sahiplerinin konudan nasıl haberi olmaz Her zaman bekleriz, bahanesiz 15 Ocak 2024 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Ohoo herkes iş işten geçtinten sonra çamura yatmış. Forumun sahiplerinin konudan nasıl haberi olmaz Her zaman bekleriz, bahanesiz Bence de hava soğuk olduğu için gelmediler, bahane üretiyorlar... Alptuğ Özcan yazdı: Birhan atmasın bence foto. O o kadar arşivin içinden foto atarken yanlışlıkla başka şeylere tıklar mazallah Birhan foto atarsa iş farklı noktalara gidebilir. Bence de atmasın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Maşallah afiyet olsun, ayaklarınıza sağlık 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Afiyet olsun da ne fotosu atacak birhan yine? Vallaha artık terkederim buraları. Yeter yav ? Sence kurtarır mı? Foruma girmesen telefonla bunaltırız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Selçuk Bakış yazdı: Maşallah afiyet olsun, ayaklarınıza sağlık Sivas ne zaman toplanıyo 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Önder Özcan yazdı: Sivas ne zaman toplanıyo Buralar bir soğuk bir soğuk anlatamam gelip görmen lazım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Selçuk Bakış yazdı: Buralar bir soğuk bir soğuk anlatamam gelip görmen lazım Uçak kalksa geleceğiz de 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Önder Özcan yazdı: Sivas ne zaman toplanıyo Hangi ilde donacağız testi mi ne bu 6 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Selçuk Bakış yazdı: Buralar bir soğuk bir soğuk anlatamam gelip görmen lazım Soğuktan dolayı toplanamıyoruz-toplanamayız diyor, gelip görün diyor. Ne diyor? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Oğuzkan ellerine kollarına sağlık, ben genç kardeşimizi doyuracağım diye ciğerden sadece 9 şiş yedim ama olsun onlar bizim geleceğimiz. Köftelerden de payıma düşen 12 köfte olmasa aç kalkacaktık mekandan. Çay ve soba işini de bana yıktınız bunun acısını çıkarırım, yan taraftan odun çaldırmak zorunda kaldım Aydın abiye. Servet Aydın yazdı: Beğenmedim toplantıyı? Gözler hep seni aradı, sensiz ne mangalın ne kara kışın keyfi yok. Gözlerimiz yollarda ha geldi ha gelecek diye bekledik durduk.. (teyp hala bozuk) Fatih Keskin yazdı: 2 hafta ses çıkmayınca olmaz dedim yoksa kışlıkları takmış haber bekliyordum. Ayaklarınıza sağlık Sessiz ve derinden gittik ki oraya doluşmayın.. 7 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Fatih Keskin yazdı: Uçak kalksa geleceğiz de Uçakları yaza kadar dinlensin diye kışın başında gönderiyorlar buraya Önder Özcan yazdı: Soğuktan dolayı toplanamıyoruz-toplanamayız diyor, gelip görün diyor. Ne diyor? Soğuktan ne dediğimi biliyor muyum Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangi ilde donacağız testi mi ne bu Sana her yer aynı değil miydi? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Önder Özcan yazdı: Sivas ne zaman toplanıyo Muhtemelen Pendik sahilde toplanır 1 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Ocak 2024 Paylaş 15 Ocak 2024 Afiyet olsun. Güzel toplantı olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Konuyu neden bu kadar sessiz bıraktınız.. Gelirdik ya. Saymıyoruz bunu. Maşallah. Güzel toplantı olmuş. Evet bende iştirak etmek isterdim. Başka bir sefere diyelim artık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 Serkan Toker yazdı: Gözler hep seni aradı, sensiz ne mangalın ne kara kışın keyfi yok. Gözlerimiz yollarda ha geldi ha gelecek diye bekledik durduk.. (teyp hala bozuk) Wakkas gelmiim dedi bende gelmedim. ( daha wakkasın farını bile yapmadım ) 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Sol baştan sayalım @Gökay Yiğit @Macit Aliyev @Murat Sahın Alper(toggun veliahtı ) @Remzi Karaca @Murat Sürmeli @Alptuğ Özcan Nam-ı diğer 350ci @Birhan uysal @Serkan Toker @Aydın Perçem Çok kıymetli abilere sahibiz, varolun. Yazmamış ama ben ekleyeyim. Elinde tabak olan yakışıklı karizma Angara bebesini tanimayanlar için Oğuzkan Erışık. Biraz tehlikeli bir arkadaş mülayim durduğuna bakmayın. Araba anahtarlarıni falan vermeyin. Ben niye toplantıya gelmedim saniyorsunuz. Hanim 1 bu arkadaş 2. 5 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 Metin Akbal yazdı: Yazmamış ama ben ekleyeyim. Elinde tabak olan yakışıklı karizma Angara bebesini tanimayanlar için Oğuzkan Erışık. Biraz tehlikeli bir arkadaş mülayim durduğuna bakmayın. Araba anahtarlarıni falan vermeyin. Ben niye toplantıya gelmedim saniyorsunuz. Hanim 1 bu arkadaş 2. +1 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Teesüf ederiz, kocaman konu açtık forumda. Senin araba az da yakardı, toplayıp milleti gelseydin ya Millet yakıtı telafi etsin diye arabaya binmiyor. Arkadaş MTV yi telafi etsin diye yol yapıyor. Km maliyetini düşürmek için. Yazık yahu. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 Murat Sürmeli yazdı: +1 Karşı atak bekliyorum ben sessiz ve derinden ? Konuya baktı baktı cevap yazmadı. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Ocak 2024 Yazar Paylaş 16 Ocak 2024 Metin Akbal yazdı: Karşı atak bekliyorum ben sessiz ve derinden ? Konuya baktı baktı cevap yazmadı. Yazmışımya oraya 350ci diye ? Daha yeni bakıyorum konuya ayrıca. Anahtarı aldımda sanki para karşılığı mı verdim geri? yenge olmasaydı zor kurtulurdun elimden sen ama Murat Sürmeli yazdı: +1 Sen bari uyma yav neyimi gördün 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak 2024 Paylaş 16 Ocak 2024 350 ne yav Spartalılara 50 tane daha mı eklendi ? Benim mozaik sweet te o kadar kare yok. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts