Ertan Çabuk 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Servet Aydın yazdı: Wakkas gelmiim dedi bende gelmedim. ( daha wakkasın farını bile yapmadım ) Elin işte gözün oynaşta, çalışmıyon. Az kaldı gelip sana takacam o farları ben... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Oğuzkan tehlikeli dedim inanmadiniz. Adam dün forumu bozdu. Önceki mesajımda 2 tane emoji var nasıl 2 tane ekledi. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Metin Akbal yazdı: 350 ne yav Spartalılara 50 tane daha mı eklendi ? Benim mozaik sweet te o kadar kare yok. Konulu mesaj ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Ertan Çabuk yazdı: Elin işte gözün oynaşta, çalışmıyon. Az kaldı gelip sana takacam o farları ben... Seni yaradana gurban gardaşım.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 (düzenlendi) Serkan Toker yazdı: Seni yaradana gurban gardaşım.. Gardaşım benim. Bu metropol bebeleri ile ne yapacaz bilemiyom. 17 Ocak 2024 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Ertan Çabuk yazdı: Gardaşım benim. Bu metropol bebeleri ile ne yapacaz bilemiyom. Bir başganın peşine takılmışlar başgan aşşa başgan yukarı takılıp duruyorlar. Güccük gardaşımızı çekip kurtarmamız lazım aralarından.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Ertan Çabuk yazdı: Elin işte gözün oynaşta, çalışmıyon. Az kaldı gelip sana takacam o farları ben... Terbiyesiz! Serkan Toker yazdı: Bir başganın peşine takılmışlar başgan aşşa başgan yukarı takılıp duruyorlar. Güccük gardaşımızı çekip kurtarmamız lazım aralarından.. Başgan farları yap talimatı vermedi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Servet Aydın yazdı: Terbiyesiz! Başgan farları yap talimatı vermedi Ortalığa mı yazmışım ya, ben gardaşıma özel mesaj atacaktım, kusura bakma dağ çileğim.. (teybin sesi çıkmıyor kafam yerinde değil mazur gör beni ) 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2024 Yazar Paylaş 17 Ocak 2024 Metin Akbal yazdı: Oğuzkan tehlikeli dedim inanmadiniz. Adam dün forumu bozdu. Önceki mesajımda 2 tane emoji var nasıl 2 tane ekledi. Sistemde açık var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Ertan Çabuk yazdı: Gardaşım benim. Bu metropol bebeleri ile ne yapacaz bilemiyom. yaza doğru bakarsın çaresine buzlar erisin de Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Servet Aydın yazdı: Terbiyesiz! Başgan farları yap talimatı vermedi yapma sayın abim bi tanem king im benim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Sistemde açık var Arkadaşı alalım siteyi ele geçirecek hekleyecek vs ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2024 Yazar Paylaş 17 Ocak 2024 Metin Akbal yazdı: Arkadaşı alalım siteyi ele geçirecek hekleyecek vs ? Daha dur sen. Clio anahtarı tanımayınca beni ara 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Yazmışımya oraya 350ci diye ? Daha yeni bakıyorum konuya ayrıca. Anahtarı aldımda sanki para karşılığı mı verdim geri? yenge olmasaydı zor kurtulurdun elimden sen ama Sen bari uyma yav neyimi gördün Sen anahtarı beleşe mi verdin? Gerçekten mi? İnsan bir cağ kebabı ısmarlatırdı anahtar karşılığında 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2024 Yazar Paylaş 17 Ocak 2024 Murat Sahın yazdı: Sen anahtarı beleşe mi verdin? Gerçekten mi? İnsan bir cağ kebabı ısmarlatırdı anahtar karşılığında Adam misafir gelmiş şehrimize öyle şey mi olur sende 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Serkan Toker yazdı: Ortalığa mı yazmışım ya, ben gardaşıma özel mesaj atacaktım, kusura bakma dağ çileğim.. (teybin sesi çıkmıyor kafam yerinde değil mazur gör beni ) Aşağıda mrsaj yazan büyük şahsiyet emir vermeden elimi vurmam havyaya Fatih Keskin yazdı: yapma sayın abim bi tanem king im benim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Servet Aydın yazdı: Terbiyesiz! Başgan farları yap talimatı vermedi Yaparsan.... Havyan kırılsın Serkan Toker yazdı: Ortalığa mı yazmışım ya, ben gardaşıma özel mesaj atacaktım, kusura bakma dağ çileğim.. (teybin sesi çıkmıyor kafam yerinde değil mazur gör beni ) Bırak gardaşım bu bebeleri.... Bunların tepesine vura vura iş yaptırmak lazım. Basmak şart oldu.. Çağlar Bayur yazdı: yaza doğru bakarsın çaresine buzlar erisin de Sen beyaz su bul bana... Fatih Keskin yazdı: yapma sayın abim bi tanem king im benim La keçiboynuzu senin ifadeni de alırım az kaldı. Servet Aydın yazdı: Aşağıda mrsaj yazan büyük şahsiyet emir vermeden elimi vurmam havyaya Büyük şahsiyete de sana da... Hediye getirecem Sivas tan... 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Servet Aydın yazdı: Aşağıda mrsaj yazan büyük şahsiyet emir vermeden elimi vurmam havyaya 3310 telefonla bakıyorum aşşadaki şahsiment kim ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2024 Paylaş 17 Ocak 2024 Serkan Toker yazdı: 3310 telefonla bakıyorum aşşadaki şahsiment kim ? Şahsenem’in kuzeni 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Ocak 2024 Paylaş 18 Ocak 2024 Serkan Toker yazdı: 3310 telefonla bakıyorum aşşadaki şahsiment kim ? Hepi topu 12gr /m² 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak 2024 Paylaş 18 Ocak 2024 Serkan Toker yazdı: Bir başganın peşine takılmışlar başgan aşşa başgan yukarı takılıp duruyorlar. Güccük gardaşımızı çekip kurtarmamız lazım aralarından.. Güccük abim sen beni merak etme Ertan Çabuk yazdı: Basmak şart oldu.. Bana haber ver böyyük abim gelince. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Ocak 2024 Paylaş 18 Ocak 2024 Emin Önal yazdı: Güccük abim sen beni merak etme Bana haber ver böyyük abim gelince. Diğerlerine bir şey söylemem zaten. Sade sana minimal gardaşım benim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Ocak 2024 Paylaş 19 Ocak 2024 Ertan Çabuk yazdı: Diğerlerine bir şey söylemem zaten. Sade sana minimal gardaşım benim. 1.5 gr çekmiyor küçük gardaşınız 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Ocak 2024 Paylaş 19 Ocak 2024 Fatih Keskin yazdı: 1.5 gr çekmiyor küçük gardaşınız 1,5 porsiyondur o Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ocak 2024 Paylaş 23 Ocak 2024 Fatih Keskin yazdı: 1.5 gr çekmiyor küçük gardaşınız Erittiniz, tukettiniz adamı Emin Önal yazdı: 1,5 porsiyondur o Seni yaradana gurban guccuk gardaşım... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts