İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 1.4 TDCI Aracı İlk Çalıştırınca Karşılaşılan Durum

Yusuf Onur Zengin

Recommended Posts

Yusuf Onur Zengin

Merhabalar 2010 model fiesta aracımı çalıştırırken bazen sıkıntı yaşıyorum. Marşı alıyor ama devir yükselmiyor, yağ ve akü lambaları yanıyor araba çalışır durumda oluyor ama gaz yemiyor biraz bekleyince devir saati kendine geliyor lambalar sönüyor. bir kaç farklı ihtimal için farklı farklı ustalara gösterdim 4 bujiden 2 si değişti ama sorun devam etti pompacıya gösterik herhangi bir sorun bulunamadı. en son bir usta krank sensöründen şüphelendi ama oda denedi sorun başka bir şeyden dedi beyin olabilir diye belirtti bu sorunu yaşayan veya neyden kaynaklandığını bilen var mıdır acaba ?

video linki : https://we.tl/t-axQaUOwTC9

Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM

Aynı sorun benimde 2009 model fiesta da vardı. bunlarda artık kronikmiş onu ögrendik. Sözde usta ama asılda alakası olmayan ustam egr dedi gittik dünyanın parasını bayılıp egr degistirdik olmadı.  egzozda tıkanıklık olabilir dendi. temizlendi olmadı. sonra kendim öylesine enjektör bkaımlarını yaptırıp enjektör memelerini değiştirttim sorun düzeldi.  genelde kış aylarında yapıyordu. o dönemde bir daha yapmadı. sonra arabayı sattım bir daha yaptı mı bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Yusuf Onur Zengin
Çağlar Bayur yazdı:

hiçbir usta enjektör demedi mi?

Diyen olmuş olabilir hep farklı farklı ustalara gösterdiğim için tam ne dendi hatırlamıyorum.

Cengizhan Bekir BAYRAM yazdı:

Aynı sorun benimde 2009 model fiesta da vardı. bunlarda artık kronikmiş onu ögrendik. Sözde usta ama asılda alakası olmayan ustam egr dedi gittik dünyanın parasını bayılıp egr degistirdik olmadı.  egzozda tıkanıklık olabilir dendi. temizlendi olmadı. sonra kendim öylesine enjektör bkaımlarını yaptırıp enjektör memelerini değiştirttim sorun düzeldi.  genelde kış aylarında yapıyordu. o dönemde bir daha yapmadı. sonra arabayı sattım bir daha yaptı mı bilmiyorum. 

Aslında ara ara kesiliyor uzun bir süre yapmıyordu ama bu sıralar hafta 1-2 kez yaşıyorum. Bir enjektörleride göstereyim sonucu buraya yazarım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...